Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.01.2015, 15:14
fialo napisał(a):Wyświetl post
W jaki sposób tabletka 72h "zabija ludzi"? Czekam na odpowiedź.

Ja w kwestii moralności nie ukrywam, że święty nie jestem, więc nie czuje się dobrze w roli moralizatora. Jak dla mnie dostęp do tabletki 72h to nic złego, podobnie jak powszechny dostęp do środków antykoncepcyjnych. Tyle. Zajmijmy sie powaznymi rzeczami.
Demoralizacja to nic złego?

Prawica mówi, że odpowiedzialność to również ponoszenie konsekwencji za swoje czyny. Jak laska się bzyka to musi mieć świadomość, że jest jest szansa 1/100 że przy antykoncepcji zajdzie w ciążę i musi się z tym liczyć. Stosowanie środków aborcji albo tej tabletki to nie jest odpowiedzialność. To jest pokazanie, że nie liczy się z życiem ludzkim i to jest najgorszy skutek jaki mogą tego typu pomysły przynieść. W życiu trzeba iść zgodnie z zasadami. Jak ktoś chce niszczyć swoje życie to powinien mieć do tego prawo. Jeśli chce niszczyć życie innych ludzi, istot nawet tych pod mikroskopem to prawica nie daje na to zgody.

Jakbyś oglądnął filmik do końca z JKM on mówił jasno, że ludzie dopiero jak widzą co to jest aborcja jak wyglądają zabite dzieci, to wtedy dopiero reflektują. Tobie by po prostu pasowało zobaczyć i może byś się zastanowił, czy to nic złego

kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
wiem , to były pobożne życzenia , palikota nie traktuję do końca poważnie , ja wiem że nick nie świadczy o kimś , ale wybacz są granice, nie żebym uważał że pisze głupio , po prostu jest na etapie wiary w nierealne rzeczy, reasumując będziemy bujać się z "okrągłostołowcami" do końca świata ?beznadzieja......

"prawicowiec" fialo wymiata , masakra , co oni z tymi ludzmi robią ? czekam aż jego dwunastoletnia córka będzie konsumować bezpieczną tabletkę , ciekawe co powie ?
No my rozumiemy, że ty agent jesteś i swoją wiedzę czerpiesz od samego prezesa
lubię takie przypadki kiedy ktoś kto czerpie wiedzę z internetu/telewizji i jeszcze piszę komuś, że czyjaś wiara jest nierealna

p.s wiara w socjalizm jest nierealna. Ja wierze faktom. Jeśli mnie przymusza się do państwowych ubezpieczeń to jest to socjalizm i to nie jest wiara tylko fakt. A sama wiara w socjalizm jest chorobą psychiczną, bo w życiu nie ma nic za darmo
Ostatnio edytowane przez palikot : 28.01.2015 o godz. 15:36.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰