Wyświetl pojedynczy post
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.01.2015, 13:07
dwdx1906 napisał(a):Wyświetl post
Ja się bez bicia przyznaję, że nie chodzę. Może gdybym mieszkał gdzieś w Krakowie lub okolicach, ale.. .winny się tłumaczu

@kerim1906 - nie jestem przeciwnikiem PiS'u, ale mam mieszane uczucia co do Dudy, natomiast Komorowski mimo wpadek, żony i wielu różnic jest jednak jedną z jaśniejszych postaci z wysoko postawionych w PO. Zdecydowanie wolę jego niż Kopacz, czy Sikorskiego. Przynajmniej broni jakiś elementarnych wartości i myślę, że gdyby nie wpływy partyjne mógłby być najlepszym prezydentem po 89' (co nie jest wielką zasługą, wszak rywalizował z m.in. czerwonym pijakiem i elektrykiem, będącym dziś wieszczem we wszystkich tematach (poza kwestią LGBT). Napisałem że bym się zastanowił, bo nie oddałbym głosu na Dudę tylko dlatego, żeby odciąć od władzy Bronka. Starałbym się dokładnie śledzić poczynania obydwu i wtedy oddałbym głos na tego, który według mnie na to zasłuży. Jeśli w II turze z którymkolwiek miała się znaleźć pani Ogórek, to bez wątpienia (choć być może w bulu i bez nadzieji) poprałbym i Dudę i obecnego prezydenta.
z całym szacunkiem można zastanawiać się nad Dudą , ale pisać o komorowskim że to naj..... pr...( nie przechodzą mi te słowa przez gardło ) to nie lekka ale tragiczna przesada , nie mówie o jego wpadkach typu "bul" , podpiepszenie kieliszka Królowej bodajże Szwecji czy opowiadanie Obamie jak to żona może go zdradzać , mam na myśli "jego historię " od początku lat 90-tych czyli najpierw słynna inwestycja w banku palucha, pomoc wsi w odzyskaniu pieniędzy , sprawa z Szeremietiewem , wcześniej ubecka rodzina dziadziów , mało ? to jedziemy dalej , wyżej go cenisz niż kopaczową czy tuska ? no to odpowiedz sobie na pytanie jak nie chcesz wiedzieć lub pamiętać o wcześniejszych "epizodach" które w skrócie opisałem , nie uważasz że jest na równi odpowiedzialny z urbanoplatfusami za to co dzieje się w naszym kraju od 8 lat? kto podpisywał wszystkie ustawy Państwa PO i to hurtem , że przypomnę , wiek emerytalny , ofe ,i inne , kto nie reagował na afery urbanoplatfusowe, przypomnij mi jego inicjatywy ustawodawcze które były przyjazne dla Kraju i ludzi ?
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 28.01.2015 o godz. 13:39.