Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.01.2015, 11:15
Cytat:
Wiec jednak ja musze to powiedziec. Tabletka 72h to nie jest ani tabletka wczesnoporonna, ani nie zabija zarodka, ona po prostu zapobiega zapłodnieniu
Mylisz się. Ona nie zapobiega zapłodnieniu tylko zapobiega zagnieżdżeniu się w macicy zapłodnionej komórki jajowej. I tu oczywiście mamy kolejny spór. Po tym jak lewaki próbowały stawiać sprawę tak, że we wczesnym etapie ciąży aborcja jest ok bo nie przynosi bólu przyszłemu dziecku, bo w ogóle przecież do któregoś tam miesiąca to w macicy nie jest człowiek tylko "coś", teraz doszli już chyba do ostatniego możliwego kroku i chcą zabijać ludzi praktycznie tuż po zapłodnieniu.
Nie wiem co to dla Ciebie i innych jest człowiek ale dla mnie jak już dochodzi do zapłodnienia i plemnik się łączy z jajeczkiem to mamy do czynienia z najprostszą formą człowieka. Z potencjalnym (bo samo zapłodnienie to jeszcze nie jest pewna ciąża) człowiekiem, który od momentu zapłodnienia posiada już 46 chromosomów. Oczywiście dla lewaków to jest byle gówno - mają szczęście, że ich nikt nie wyskrobał/zabił - ale przykro, że dla Ciebie to też oznacza byle co.
Dla mnie sprawa jest jasna, można się spierać czy antykoncepcja jest dobra czy zła, czy to jest moralne ale już po zapłodnieniu mamy do czynienia z najprostszą formą człowieka i każdy kto od tego momentu ingeruje w te sprawy to jebany morderca.
Ta tabletka to po prostu taka fajna sprawa dla ludzi bez sumienia. Taka ulepszona aborcja. Coś co odrzuca na bok myśli "nie mogę wyskrobać swojego dziecka bo to niedobre, to jest morderstwo", ta tabletka to lewacki podstęp, który mówi ludziom "nie krępujcie się, nie musicie stawać przed dylematem aborcji, nie musicie już się bać oceny środowiska, od dziś usuniecie dziecko bez przeszkód prawnych i moralnych".
I co oznacza w dłuższej perspektywie ta tabletka? Po prostu, że będzie ginęło więcej nienarodzonych ludzi - czyli lewactwo wygrywa. Że pare głupich cip zmarnuje sobie życie bo zacznie żreć te tabletki jak chleb i rozpieprzy sobie gospodarkę hormonalną.

Cytat:
Naprawdę szkoda tracić czas na takie pierdoły, nic nie znaczace w skali problemów tego kraju.
Nie ma ważniejszych spraw niż życie. Właśnie dlatego my się cofamy a brudasy idą do przodu bo oni się rozmnażają a my tylko myślimy jak żyć wygodnie, jak się nie w.......ić w bawienie dzieciaków, jak robić kariery. Dlatego akurat ten spór ideologiczny jest ważny bo pokazuje, że lewaki wygrywają nawet w Polsce i skutecznie doprowadzają do zmniejszania się naszej białej, europejskiej populacji. Dziś owszem, mamy masę innych problemów, w Europie, w Polsce, tylko problem jest taki, że jeśli olejemy sprawę "życia" (aborcja, tabletka 72h po, stawianie na karierę a nie rodzinę, rozbijanie podstawowej komórki jaką jest rodzina) to za kilkadziesiąt lat nie będziemy mieć żadnych problemów bo białasów będzie na tyle mało iż będą ciapate rządzić Europą i wtedy my jako staruszkowie będziemy mogli tylko pomarzyć żeby mieć takie problemy jak dziś.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.