|
[/QUOTE]Nie poczyna się. Doedukuj sie trochę, a później wchodź w dyskurs. Jestem za tabletką dzień po, podobnie jak jestem za legalizacją lekkich narkotyków i dostępu do broni. Po prostu wyznaję zasadę, że każdy powinien wybierać to co dla niego jest odpowiednie, na tym polega istota działania ludzkiej istoty rozumnej (czyli niestety kerim1906 wypada poza ten nawias :/ ) i jak chce wziąć tabletkę, która nie jest jakimś "strasznym" lekiem, nie ma w sobie kilograma hormonów - to powinien mieć możliwość jej wzięcia. Z doświadczenia wiem, że różne są sytuacje i taka tabletka jest po prostu użyteczna, szczególnie wśród osób odpowiedzialnych i mających głowę na karku.
Poza tym umówmy się. To jest temat zastępczy, co w Polsce jest już normą.[/QUOTE]
W USA jest bardzo szeroki dostep do broni palnej i gania z nia po ulicy co drugi czarny (nie mylic z ksiedzem). W Wielkiej Brytani z bronia przy dupie nie laza nawet gliniarze...a teraz porownaj sobie liczbe ofiar spowodowanych przez bron pana w UK i w USA...
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
|