Wyświetl pojedynczy post
MichaelMyers
Senior Member

Od: 01.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.01.2015, 20:44
Co powidzial Pawel Brozek o Stilicu-jezeli klub ma aspiracje musi umiec takiego pilkarza zatrzymac.

Co powiedzial Arek Glowacki o slowach Gaszynskiego- jak zobacze to uwierze.

To prezesowi sie tu placi za przekonywanie, a na razie przekonal tylko czesci kibicow, co nie jest specjalnie trudne.

Padre1906- jezeli nie uwazasz Stilica za waznego pilkarza, to chyba na mecze nie chodzisz.W jaki sposob mu ten szacunek okazujesz- szydzac z jego narodowosci? Stary,ta Bosnia byla w finalach ostatnich mistrzostw, ktore nasi reprezentanci ogladali w Tv.Dla mnie sprawa jest oczywista, nalezy mu sie podwyzka i nowy kontrakt.Co Ty masz do niego, jeden z najlepszych pilkarzy w lidze, chociaz do tej pory nie wyplacili mu wszystkich pensji.Gdybys ty negocjowal takie umowy to gotow bylbys w 15 minut podbuntowac najlepszych pilkarzy do opuszczenia klubu.Piszesz najemnik, ale kto nim nie jest w klubie? Mnie wisi ,ze on byl w Lechu, skoro daje Wisle jakosc, Glowacki czy Zurawski tez przychodzili z Lecha.Myslisz tylko o tym ile klub wyda,ale ile zarobi juz nie.

Ja mam tu takie samo prawo do wygloszenia pogladu jak kazdy, jak macie swoje pomysly to je przedstawcie,ja wiem co powiedzial prezes.

Ja moge pogadac, ale jak ktos ma argumenty.A nie tak i tak - bo tak powiedzial prezes.Bylo to juz walkowane z Bednarzem.
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 25.01.2015 o godz. 20:49.
Odpowiedz cytując