Wyświetl pojedynczy post
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.01.2015, 01:58
Cytat:
Nie da się ukryć, że jako zwolennik szerokiej prywatyzacji nie jestem zwolennikiem związków zawodowych
I gdybyś tak rozpoczynał posty, od wskazania- widzę, gdzie leży problem nie byłoby problemu. Wręcz miałbyś argumenty dla wiadomych użytkowników. A tak zaczynając od dywagacji "ile zarabiają górnicy" wystawiasz się na tzw. obstrzał bo bierzesz temat "PO linii partii.

Cytat:
Tego nie do końca rozumiem? To jakiś cytat, czy moja wypowiedź? Czy może Twoje wtrącenie trochę odbiegające od meritum? Pytam tak na serio
Mam nadzieję, że w tym poście Ci to wytłumaczę.

Tak by to była dość szybka piłka- wg mnie Twój byt na w politycznym temacie na naszym forum to poprawianie danych wrzucanych przez użytkowników bądź wykrywanie nieprawidłowości w artykułach (które w miażdżącej przewadze są antyrządowe) co uznawane jest jako obrona koalicjantów.

Choćbyś nie wiem jak bardzo merytoryczne i poprawne dane przedstawił, to będzie to tak odbierane. Jak widzę dostrzegasz patologię, tylko ukazujesz to dopiero PO tzw. zabawie nazwanej "grillowaniem sołtysa", gdzie większość (choć nie ja) ma już w głębokim poważaniu co odpiszesz.

Daleko szukać- mój odbiór Twej odpowiedzi odnośnie SMG/KRC czy przytoczony temat górnictwa.

Cytat:
gdyż dobrze wiesz, że ta Twoja wypowiedź mocno odbiegała od meritum.
Smolarek i Manuel był dość trafnym podsumowaniem odnośnie pierwszej wymianie postów między Tobą, a Wiślakiem68. "Słaba" natomiast były późniejsze "riposty".
Anty PO-PiS!!!