Wyświetl pojedynczy post
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.01.2015, 22:41
Edit: Jakiś aparatczyk się wciął po drodze, więc dodałem cytaty dla porządku.

ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Emj wytłumacz mi coś- deklarujesz się jako ten przeciwko "bandzie czworga", lub nawet "bezpartyjny". Nie mniej jednak za każdym razem gdy ktoś dziabie koalicję próbujesz w jakiś sposób bronić czy to własne przemyślenia czy rozmywasz temat. PiSu albo w ogóle nie tykasz, albo dokładasz pisiont groszy?
Wydaje mi się, że w odróżnieniu od niektórych na tym forum dosyć jasno i klarownie przedstawiłem swoje poglądy, które są niezmiennie centrowe i liberalne, a jako że z wiarą katolicką mi za pan brat to nawet można je podciągnąć pod centro-prawicowe (w odniesieniu do typologi robionych przez Sartoriego, czy chociażby Confrancesco, a nie do polskiego piekiełka).

Nie wiem o co chodzi z tym tykaniem PiS-u? Wydaje mi się, że dosyć jasno opisywałem zmianę mojego stosunku z ambiwalentnego na mocno wrogi względem tej partii.

ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Duo- jeżeli tvn potrafi Ci wcisnąć, że Millward Brown wchłaniając SMG/KRG i nie zmieniając wcale struktury zarządczej na terenie naszego kraju to jest ten Millward Brown to trudno jakkolwiek polemizować. Już o samym fakcie wchłonięcia tak skompromitowanej firmy, w dodatku nie zrobienia tam jakiegokolwiek porządku wspomnę tylko.
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Tyle, że SMG/KRC nie robi już dla nich sondaży, gdyż przejął ich MillwardBrown
Piszesz odnośnie tego posta, w którym nie widzę nic zdrożnego. Emotinka chyba dosyć wyraźnie tłumaczy co miałem na myśli, a mianowicie zaznaczyłem tylko, że mimo zmiany firmy jest to nadal to samo.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 24.01.2015 o godz. 22:49.