Cytat:
|
O proszę bardzo, dawny etatowy członek partii próbuje wyciągać jakieś brudy z przeszłości na dawnym-nowym odcinku pracy.
|
Chyba dość dobrze skomentował to kerim powyżej
Cytat:
|
W takim razie poprosimy "finansowego eksperta" o lepsze przybliżenie sytuacji firm konsultingowych w Polsce na przełomie lat 90-tych i poprzedniej dekady po upadku Arthura Andersena.
|
Najpierw sprawdź sobie co BCG ma wspólnego z wielką czwórką/piątką/szóstką. Słowo klucz: management consulting.
Cytat:
|
Tak się składa, że ja mogę przytoczyć kilka historyjek z tego czasu, więc tak raz dwa raptusem w 5 minut bez zaglądania do ściągawek partyjnych.
|
A w to akurat nie wątpię: raczyłeś nas takimi w nadmiarze. Było o śp. Kurtyce sypiającym z dziennikarkami, o konieczności błyskawicznego podłączenia się Polski do Nord Streamu, o winie PiS za deal który z Gazpromem zrobił Pawlak itp, itd. Jedyny wspólny mianownik: chore obsesje mitomana.
Cytat:
Ups zapomniałem, że naczelna ekonomiczka PiS-u Pani Szydło nawet nie pamiętała kiedy Polska weszła do UE, więc może być z tym nie lada problem
|
A tak bardzo protestowałeś gdy pisałem że wspólnie ze szpeniem i yorkiem walczysz o "poziom" tego forum. Cbdu.
Sądząc po reakcji na privie to wydaje mi się że, wbrew początkowej rezerwie, temat: "grilowanie sołtysa" cieszy się jednak pewną popularnością

. Z przykrością, ale na dzień dzisiejszy muszę już kończyć. Jeśli ktoś jest chętny do przejęcia pałeczki: służę.