Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.01.2015, 15:22
MichaelMyers napisał(a):Wyświetl post
Prosze bardzo.

Jak bardzo dokuczliwa, dla takich graczy jak ty, jest sytuacja finansowa Wisły? - Mnie ona nie dokucza. Jest nas kilku starszych, oddanych temu klubowi zawodników, którzy w dodatku byli już za granicą, trochę w piłkę pograli, więc pieniądze na codzienne życie zarobili. Brak tych wypłat nie jest teraz dla nas odczuwalny. Każdy pracuje dla pieniędzy – to normalne, ale czekamy cierpliwie.

Powiedz mi gdzie Paweł Brożek zaznaczył, że nie dostaje pensji od kilku miesięcy a sytuacja klubu jest gorsza niż przed rokiem? Nie mówię, że w tym momencie Wisła płaci mu co miesiąc, zdarzają się obsuwy ale nie są to tak katastrofalne wizje jak Twoje.

Wyluzuj.

filemon napisał(a):Wyświetl post
Ja wiem, że Miśkiewicz w pewien sposób związany z Wisłą, ale czy my potrzebujemy trzeciego solidnego bramkarza? Miejmy jednego zajebistego, a nie trzech poprawnych.
Podpisanie Miśkiewicza jest dla mnie równoznaczne z tym, że Bieszczad zostanie wypożyczony lub sprzedany do innego klubu, zresztą w czerwcu kończy mu się kontrakt i raczej w takiej sytuacji nie będzie przedłużony.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując