Ale stary ta lapa jest i teraz. Zrozum, ze jak beda chcieli to spylic teraz i dac czosnkom to moga to zrobic, wiec o co chodzi?
Naprawde jest to kwestia ktorej nie rozumiem w ogole i juz kiedys myslalem, zeby mnie ktos oswiecil tu na forum.
Historia z tymi zmianami jest dokladnie taka sama jak z invitro. Tez jest wrzask ze jakis tam projekt zaklada ze mozna to i owo i jest sprzeciw i ostre parcie zeby ustawy nie przyjmowac. A ja sie pytam, czy w chwili obecnej mozna robic to i owo z tymi zarodkami? Mozna! No wiec dochodze do wniosku, ze jedynym celem jest bicie piany i tak tez chodzi w tym wypadku.
Nie jestem konstytucjonalista ale wpisanie takich klauzul w konstytucji mogloby jednak dawac do reki mozliwosc zakwestionowania chocby sadom jakichs decyzji z tymi lasami, bo nie lezy to w interesie oanstwa. Obecnie mozna w cholere sprzedac te lasy a pieniadze przeznaczyc na edukacje seksualna i oprocz tevo ze powrzeszczymy nic nie bedzie sie dalo zrobic. Pojdzie na gumki i lale dla mlodziezy
hubert.fan napisał(a):

Jakie pokrywają się ? Przecież Jarosław Kaczyński jako jedyny chciał zrobić referendum w sprawie reprywatyzacji majątków żydowskich, natomiast Komorowski powiedział, że jeżeli taka ustawa do niego trafi to bez zastanawiania ją podpisze.
Więc co ?
Poczytaj sobie a potem powielaj głupoty:
http://www.jewish.org.pl/index.php/w...ch-majptk.html
|
Doszlo do referendum? Nie doszlo. Wiec daj sobie na wstrzymanie. Kaczory to sa lepsze wyjadacze niz Ci sie wydaje... ale zeby to zrozumiec trzeba troche dystansu i UWAZNEGO przesledzenia ich poczynan do czasu marginalizacji w 95 roku. Wtedy zrozumiesz, ze szechter nie tak daleko stoi od kaczora, roznia sie tylko kolegami. I ten brak wspolnych kolegow doprowadza jednego i drugiego do szalu
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43