Trykuss napisał(a):

Skrzydła, skrzydła, skrzydła. Wyobraziłem sobie parę skrzydłowych Sadlok, Boban Jović.
Do tego ściągnąć dobrego lewego obrońce ew. Dudka na tą pozycje i mam naprawdę ofensywny zespół który nie wymaga kardynalnych wzmocnień. Ja wiem, że jest ciśnienie jak co roku na transfery ale każda formacja jest stosunkowo dobrze zabezpieczona i ławka też nie będzie zle wyglądała.
A Stilic jeżeli tą rundę będzie miał dobrą a będzie miał to nie ma co się łudzić. Pieniądze zdecydują Semir już nie ma 18lat żeby kierować się rozwojem kariery.
|
Obroncy na skrzydlach?Zreszta co ten Jovic pokazal,narazie nie wiadomo kto to jest i czy w naszej lidze sobie wogole poradzi, gdzie on gral Olimpija ljubljana to poziom naszej I ligi, skoro jest dobry to dlaczego nie zaliczyl jeszcze debiutu w reprezentacji Sloweni, Sadlok w jego wieku juz kilkanascie meczow w naszej kadrze mial. Chociaz slabszy od Burligi raczej nie bedzie.My nie musimy sciagac dobrego LO, bo takiego mamy z Sadloka lepszy obronca niz pomocnik, tylko prawdziwego skrzydlowego.Jezeli pilkarze nie beda grali na optymalnych dla siebie pozycjach to daleko nie zajedziemy.Podobno nawet z tym brazylijczykiem sie nie dogadali w sprawie kontraktu, i sciemniaja ze nie przeszedl testow medycznych, ktore mu robili juz w tamtym tygodniu.Zadna strata bo posiedzial by na lawie do konca sezonu a klub kosztowalby pewnie na pensjach ze 100 tys zlotych.
Stilic to nawet nie musi nic teraz podpisywac jak nie bedzie chcial, kazdy klub w tej lidze wzialby go z pocalcowaniem reki, w Wisle sam cala gre robi inni tylko biegaja za niego w pomocy, akurat w meczach z Lechia, ktora jest nim zainteresowana sam ich pol zespolu przechodzil.Gdziekolwiek pojdzie to pierwsza osemke maja zalatwiona.Za chwile Zaglebie wroci do ektraklasy i moga mu z 70-80 tys zlotych miesiecznie dac czy Azoty w Pogoni.Jego napewno interesuje lepszy klub, ale jezeli mowimy o kwestiach finansowych, to juz nas nie ma w pierwszej 10-tce ligi.