Wyświetl pojedynczy post
MichaelMyers
Senior Member

Od: 01.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.01.2015, 21:59
Trykuss napisał(a):Wyświetl post
Skrzydła, skrzydła, skrzydła. Wyobraziłem sobie parę skrzydłowych Sadlok, Boban Jović.
Do tego ściągnąć dobrego lewego obrońce ew. Dudka na tą pozycje i mam naprawdę ofensywny zespół który nie wymaga kardynalnych wzmocnień. Ja wiem, że jest ciśnienie jak co roku na transfery ale każda formacja jest stosunkowo dobrze zabezpieczona i ławka też nie będzie zle wyglądała.

A Stilic jeżeli tą rundę będzie miał dobrą a będzie miał to nie ma co się łudzić. Pieniądze zdecydują Semir już nie ma 18lat żeby kierować się rozwojem kariery.
Obroncy na skrzydlach?Zreszta co ten Jovic pokazal,narazie nie wiadomo kto to jest i czy w naszej lidze sobie wogole poradzi, gdzie on gral Olimpija ljubljana to poziom naszej I ligi, skoro jest dobry to dlaczego nie zaliczyl jeszcze debiutu w reprezentacji Sloweni, Sadlok w jego wieku juz kilkanascie meczow w naszej kadrze mial. Chociaz slabszy od Burligi raczej nie bedzie.My nie musimy sciagac dobrego LO, bo takiego mamy z Sadloka lepszy obronca niz pomocnik, tylko prawdziwego skrzydlowego.Jezeli pilkarze nie beda grali na optymalnych dla siebie pozycjach to daleko nie zajedziemy.Podobno nawet z tym brazylijczykiem sie nie dogadali w sprawie kontraktu, i sciemniaja ze nie przeszedl testow medycznych, ktore mu robili juz w tamtym tygodniu.Zadna strata bo posiedzial by na lawie do konca sezonu a klub kosztowalby pewnie na pensjach ze 100 tys zlotych.

Stilic to nawet nie musi nic teraz podpisywac jak nie bedzie chcial, kazdy klub w tej lidze wzialby go z pocalcowaniem reki, w Wisle sam cala gre robi inni tylko biegaja za niego w pomocy, akurat w meczach z Lechia, ktora jest nim zainteresowana sam ich pol zespolu przechodzil.Gdziekolwiek pojdzie to pierwsza osemke maja zalatwiona.Za chwile Zaglebie wroci do ektraklasy i moga mu z 70-80 tys zlotych miesiecznie dac czy Azoty w Pogoni.Jego napewno interesuje lepszy klub, ale jezeli mowimy o kwestiach finansowych, to juz nas nie ma w pierwszej 10-tce ligi.
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 20.01.2015 o godz. 22:26.
Odpowiedz cytując