Wyświetl pojedynczy post
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.01.2015, 12:35
Cytat:
Nie wiem dlaczego tak rękami i nogami stawiasz SKWK w pozycji bojącej się wszelakiej odpowiedzialności, tzn. wiem, ale to tylko pokazuje słabość tej organizacji.
Akurat to, co pogrubione i podkreślone DOBITNIE ukazuje clue dlaczego SKWK za wszystkich odpowiedzialności nie weźmie.

Cytat:
niemniej na tę chwilę prawo jest jakie jest i tego nie zmienimy, więc trzeba poszukać czegoś, co można zmienić. Nikt nie mówi, że to najrozsądniejsze i najmądrzejsze posunięcie, ale w jakiś sposób może pomóc.
Nie zmienimy, nie da się, nie można. Typowo "polskie" myślenie.

Dwa- prawo do zmiany to jedno, ale niech karają indywidualnie, a nie stosowanie odpowiedzialności zbiorowej. Nikt się nie interesuje dlaczego mimo trzepania przy bramkach wnosi się piro, ale interesuje się już odpaleniem.

Wszyscy mają w dupie odpowiedź na banalne pytanie: jak? Wszędzie, w każdym aspekcie liczy się zapobieganie przed negatywnymi skutkami mogącymi zrobić uszczerbek w jakiejkolwiek postaci.
Cytat:
a co, zakładacie, że wszyscy są już z góry winni, wszyscy SKWK będą robić na złość czy co?

Nie jestem z SKWK oraz nigdy do tego stowarzyszenia nie należałem.
Ad vocem do zaznaczonego fragmentu.

Cytat:
A jak? Tak samo, jak ktoś nie śpiewa na C.
Czyli samosąd. Już mam przed oczami te nagłówki i paski.

Cytat:
W zamian złotówka lub dwie od biletu - i radźcie sobie.
Ten pomysł już był. Deja vu.

Cytat:
No bo to chyba śmieszne, że co chwilę słychać i widać w oświadczeniach, że gdyby nie SKWK to klub by leżał, światłe pomysły z podwyżkami biletów - wielki wpływ na kibiców, ale żeby całą trybunę...
Klub leżałby i kwiczał gdyby u steru był dalej łysy gad. Ale to nie absencja SKWK na trybunach była głównym powodem, a liczba fanów, którzy solidaryzowali się przeciwko komunie na Reymonta.

Cytat:
po drugie chyba muszę Ci wytłumaczyć, bo widzę, że chyba tę Pollenę 2000 wciągnąłeś nosem zamiast innego proszku
Jeżeli nie załapałeś kontekstu "pstryczka w nos" do poprzednich durnych postów w tym temacie to wybacz, ja Tobie nie będę tłumaczył.

Cytat:
bo straci możliwość robienia co się podoba i wywierania szantażu na klubie by przepchnąć swoje żądania.
Możesz mnie uświadomić jakie to żądania ma SKWK oprócz usunięcia Pana Michalczaka?

Szantaż...1906 raz napiszę, wyjaśnię- SKWK nie będzie miało takiej siły przebicia jaką miało podczas walki z komuną na stadionie i łysym wężem.

Oprócz bojkotu czym mogą szantażować?
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując