Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.01.2015, 12:05
cash_X napisał(a):Wyświetl post
Skoro SKWK ma za nich brać odpowiedzialność to chyba oczywiste. Jak idziesz z dzieckiem do kina, to bierzesz odpowiedzialność za wszystkie dzieci na sali? Czy tylko za swoje?
Świat nie jest biały albo czarny. Jak ogranizujesz wycieczkę szkolną jak jest z odpowiedzialnością?

MWK napisał(a):Wyświetl post
Bo chyba mijasz się tam z prawdą, ponieważ za czasów owego bojkotu, czytaj SKWK, c.h.u.j.o.w i k.u.r.e.w wcale mniej z trybun nie leciało. A przecież przekleństwa na polskich stadionach, wg dzisiejszych kibiców i władz, to chyba większe zło niż frank za piątaka i postepująca islamizacja Europy
OT: Akurat jest to cytat ze strony skwk, z czasów gdy 'C' miało dużo pretensji do pikników 'konsumentów'. Wśród wszystkich komentarzy pod pewnym art. jeden był inny, wyważony, dający do myślenia, więc postanowiłem sobie go zostawić.

Co do meritum - słabe masz zdanie o ludziach na 'C' i o piknikach. Ale by walczyc na fakty a nie na opinie powiem tak: po pierwsze, jak zachowują się Janusze, wiadomo po ostanim bojkocie. Jest spokój. Po drugie, jeśli SKWK potrafi upilnować C, zostaje nam reszta która brała udział w bojkocie. Więc można powiedziec że jest podatna na sugestie SKWK. Szczerze więc wierzę iz jesli SKWK zorganizuje akcję uświadamiającą z takim samym rozmachem jak organizowała bojkot przeciwko Bednarzowi osiągnie sukces. Imo glupotą byłoby nie spróbować, zwłaszcza jak w pierwotnym planie był pewien arbitralny podział kosztów i dosyć konkretne zyski finansowe.

MWK napisał(a):Wyświetl post
Komisja ligi rzuca karami za przekleństwa na lewo i prawo. Co nie zmienia faktu, że specjalnie moim postem dostosowałem się do poziomu absurdu tej dyskusji.
Zatem będzie rzucać tak samo bardziej lub mniej. Jak będzie rzucać tak samo lub bardizej - wiadomym jest że stowarszyszenie zrezygnuje ze wspołpracy. Czyli znów się pojawią race i problem dla komisji a ona nie do tego zmierza. Więc obstawiam że więcej zyskają obnizając kary, zwłaszcza że klub będzie miał rgument w ręce by stawić się za kibicami.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 18.01.2015 o godz. 12:09.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując