Wyświetl pojedynczy post
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.01.2015, 12:04
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Wręcz zajebisty, ale... niezgodny z prawem. I śmierdzący nie tak dawnymi czasami.

Na trybunie C znajduje się blisko 6 tysięcy ludzi. Z czego tylko jakiś % należy do SKWK. Mają brać odpowiedzialność (finansową) za ludzi którzy nie należą do ich organizacji?

(...) tyle piniondzorów jeszcze do wyprania w Polenie 2000 i narkotyków do sprzedania!
Nie mam pojęcia czy to zgodne z prawem, czy nie, czy to ma być formalna umowa, czy nie itd. Jednak skoro ktoś to wymyślił i wziął w ogóle pod dyskusję, to prawdopodobnie w jakiś sposób da się to zorganizować.

To co tam pogrubiłeś w swoim poście, to generalnie sama prawda, to jest podstawowa przyczyna problemu, niemniej na tę chwilę prawo jest jakie jest i tego nie zmienimy, więc trzeba poszukać czegoś, co można zmienić. Nikt nie mówi, że to najrozsądniejsze i najmądrzejsze posunięcie, ale w jakiś sposób może pomóc.

Nie wiem dlaczego tak rękami i nogami stawiasz SKWK w pozycji bojącej się wszelakiej odpowiedzialności, tzn. wiem, ale to tylko pokazuje słabość tej organizacji. Pytasz jak można utrzymać porządek 6 tys. osób - a co, zakładacie, że wszyscy są już z góry winni, wszyscy SKWK będą robić na złość czy co? A jak? Tak samo, jak ktoś nie śpiewa na C. W zamian złotówka lub dwie od biletu - i radźcie sobie. No bo to chyba śmieszne, że co chwilę słychać i widać w oświadczeniach, że gdyby nie SKWK to klub by leżał, światłe pomysły z podwyżkami biletów - wielki wpływ na kibiców, ale żeby całą trybunę...
I to byłaby pomoc dla klubu, zminimalizowanie szans na głupie kary - ale na to po pierwsze, trzeba mieć spore jaja, po drugie chyba muszę Ci wytłumaczyć, bo widzę, że chyba tę Pollenę 2000 wciągnąłeś nosem zamiast innego proszku - SKWK na to nigdy nie pójdzie (pomijając kwestie prawne), bo straci możliwość robienia co się podoba i wywierania szantażu na klubie by przepchnąć swoje żądania.
Odpowiedz cytując