Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.01.2015, 11:38
Cytat:
Przyda się koledze odpoczynek, może 2 tygodnie wystarcza.

Ja rozumiem, że na forum kibiców przeważa opcja nacjonalistyczno-prawicowa, ale każdy tutaj jest za monitorem człowiekiem wiec odrobina szacunku dla drugiej osoby jest wskazana. To że ktoś ma inne poglądy nie oznacza ze jest cwelem czy ....a.
Właśnie specjalnie napisałem prawdę o tej ....ie i jak widać od razu w oczy kole akurat Ciebie - przypadek?
Generalnie nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie i pisze na forum, w przypadku yorka można się domyślać bo wypowiedziach, że to wynajęty s....ysyn, który ma za zadanie siać ferment lub mega leming (na 99% to pierwsze) ale to się WYDAJE bo nikt go za rękę nie złapał. A co wiadomo na pewno? Na pewno wiadomo, że to jebany prowokator i cwel, że nie ma nic wspólnego z Wisłą bo gdyby chociaż na jej meczu raz był to by nie wstawiał takich avatarów.
Stąd moje gorzkie słowa w kierunku tej ....y. Dziwne, że Ciebie, Wiślaka (?) one uraziły i jeszcze palisz głupa, że to za poglądy tak się o nim wypowiedziałem. I własnie dziwi mnie, że taki śmieć dalej tu egzystuje. Dopóki nie wstawił tego avatara to można było domniemać, że ma po prostu poglądy jakie ma - chociaż już za samo to, że w każdym poście pisze o Kaczyńskim i PiSie i że udziela się na innych forach z identycznymi wpisami powinien dostać dożywotniego bana - i trudno, trzeba jakoś z nim żyć ale któregoś razu się zdradził i ćwokowi ciśnienie nie wytrzymało. Nie mam pojęcia po co takich śmieci się trzyma na "forum Wisły".
Chociaż wiadomo, że to forum od kilku lat to ferajna pokemonów, fra matów i innych śmieci politycznych co robią zamęt więc to pisanie nawet w cudzysłowiu forum Wisły to na wyrost.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.