Cytat:
Przyda się koledze odpoczynek, może 2 tygodnie wystarcza.
Ja rozumiem, że na forum kibiców przeważa opcja nacjonalistyczno-prawicowa, ale każdy tutaj jest za monitorem człowiekiem wiec odrobina szacunku dla drugiej osoby jest wskazana. To że ktoś ma inne poglądy nie oznacza ze jest cwelem czy ....a.
|
Właśnie specjalnie napisałem prawdę o tej ....ie i jak widać od razu w oczy kole akurat Ciebie - przypadek?
Generalnie nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie i pisze na forum, w przypadku yorka można się domyślać bo wypowiedziach, że to wynajęty s....ysyn, który ma za zadanie siać ferment lub mega leming (na 99% to pierwsze) ale to się WYDAJE bo nikt go za rękę nie złapał. A co wiadomo na pewno? Na pewno wiadomo, że to jebany prowokator i cwel, że nie ma nic wspólnego z Wisłą bo gdyby chociaż na jej meczu raz był to by nie wstawiał takich avatarów.
Stąd moje gorzkie słowa w kierunku tej ....y. Dziwne, że Ciebie, Wiślaka (?) one uraziły i jeszcze palisz głupa, że to za poglądy tak się o nim wypowiedziałem. I własnie dziwi mnie, że taki śmieć dalej tu egzystuje. Dopóki nie wstawił tego avatara to można było domniemać, że ma po prostu poglądy jakie ma - chociaż już za samo to, że w każdym poście pisze o Kaczyńskim i PiSie i że udziela się na innych forach z identycznymi wpisami powinien dostać dożywotniego bana - i trudno, trzeba jakoś z nim żyć ale któregoś razu się zdradził i ćwokowi ciśnienie nie wytrzymało. Nie mam pojęcia po co takich śmieci się trzyma na "forum Wisły".
Chociaż wiadomo, że to forum od kilku lat to ferajna pokemonów, fra matów i innych śmieci politycznych co robią zamęt więc to pisanie nawet w cudzysłowiu forum Wisły to na wyrost.