Apel do kerima i reszty!
Panowie po raz kolejny zadaję to pytanie: po co próbujecie siłować się z jakimś trollem? Gość jest nudny jak flaki z olejem jedzie w tym wątku tylko i wyłącznie na tych swoich wklejkach. Nie trzeba specjalnego wysiłku umysłowego, ażeby odgadnąć nie patrząc na jego posty, co on tutaj wypisuje. W każdym poście odnosi się tylko i wyłącznie do Kaczyńskiego i PiS. Jak na obszarach arktycznych zniknie śnieg, to też będzie to jego zdaniem wina Kaczyńskiego i tej partii? Myślicie, że yourkuś używa swojego mózgu? Nie! On tylko przekleja te „prikazy”, które dostaje w określonej centrali partyjnej. Próba dyskusji z, nim, to, jak umawianie się na ustawkę z dzieckiem. Po co Wam, to moi drodzy? A już grzechem ciężkim jest cytowanie go, bo to prowadzi tylko i wyłącznie do tego, że zmuszacie go do aktywności tutaj. Od dłuższego czasu mam gościa na liście użytkowników ignorowanych i dobrze mi z tym. Leję na niego ciepłym moczem. Nie reaguję na jego zaczepki. Wam zalecam, to samo. Na koniec wklejam coś , co już na starcie powinno go dyskwalifikować jako potencjalnego partnera do jakiejkolwiek dysputy:
Dziękuję za przeczytanie mojego tekstu! Pozdrawiam!