Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2015, 22:32
No i teraz mogę się z Tobą zgodzić, z tymże ja nie uważam, żeby oni coś zmienili ale dobrze mówisz.Dla mnie taka akcja jak z tymi żydami jednoznacznie przekreśla wszystkich co za tym głosowali, to są zdrajcy Polski. Ale zgadzam się z Tobą w tym aspekcie, że niech dostaną szansę i porządzą a jak będzie źle to kopa w dupę i głosować na kogo innego. Tylko odnoszę nieoparte wrażenie, że wielu popierających PiS to są jego żołnierze, którzy co by nie było to Kaczyński będzie dla nich bóstwem. I to jest problem Polaków od wielu lat. Jak nawet u nas komuchy mają swoje żelazne elektoraty. Kłamcy nad kłamcami, hipokrycie, mordercy z krwią )pośrednio, bezpośrednio) na rękach mają swoich wyznawców, to jest smutne i to samo się porobiło z PO i PiS. Ten sam scenariusz czyli partie, które wiodą prym od kilkunastu lat już prawie, nic nie robią ku lepszemu, gadają, cwaniakują a tak na prawdę robią laskę żydom, niemcom i amerykanom ale co tam, mają swoich żołnierzy w Polsce na dobre i na złe.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.