Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2015, 21:59
Wspólne działanie, owszem ale na pewno PiS już z tego grona zaufania odpadł. Jest to populistyczna partia. Z żydami mam to, że jestem Polakiem i mnie żadne żydy nie obchodzą ale jak Polacy im maja kasę płacić to mnie ....ica bierze.
I powtarzam, te oszusty z PiSu - które dają żydom polską kasę, które krzyczą, że coś zrobią a nic nie robią - nie mają przez te działania moralnego przyzwolenia do wypowiadania się na inne tematy skoro w tak kluczowych sprawach postąpili źle lub skłamali. Bo ta ich gadka jest nie niewarta.
KNP czy RN. Nie wiem, na pewno na dzień dzisiejszy nie są to wystarczające siły aby coś zmienić. Wydaje się, że mają za mało mądrych głów aby zarządzać Państwem chociaż czasami myślę, że przeciętnie rozgarnięty człowiek ale mający dobre intencje działałby lepiej dla Polaków niż mądry, wygadany cwaniaczek z PO czy PiSu, który ma złe intencje.
Nie ma się co oszukiwać po prostu, stąd to moje rozgoryczenie. Na pewno PiS nic nie zmieni - jedynie kosmetyczne jakieś zmiany jeśli obejmą władzę - bo to oszuści. Nie dajcie się nabierać bo żal na to wszystko patrzeć. A to jakieś wynajęte agenty w postaci yorka i reszty popleczników PO, a z drugiej strony ludzie zapatrzeni w PiS, którzy myślą, że ta partia zbawi Polskę. Rozumiem, że ktoś głosuje na PiS z pewnych względów ale to co się dzieje w tym temacie to jest śmieszne. Spuszczacie się nad tą partią a to już nie jest zwykłe popieranie ich tylko ślepa wiara w oszustów. Te ciągłe wojenki między wyborcami PO a PiS, śmieszne bo oni na pewno mają z was bekę, żrą za wasze, kłamią was itd. Takich szmat się nie broni, chociaż tak jak napisałem, można wychodzić z założenia, że jest to jedyna realna szansa na tę chwilę na zmiany i na nich głosować.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 14.01.2015 o godz. 22:04.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.