Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2015, 21:36
Powtarzam się bo jeszcze nie usłyszałem logicznego wytłumaczenia dlaczego PiS glosował za daniem kasy żydom i dlaczego przy każdej sprawie dużo gada a nic nie robi - jest to największa partia opozycyjna, mająca dużo przedstawicieli w sejmie RP, mająca pieniądze, ogromne struktury, mająca dużo czasu w mediach, dlaczego oni tylko gadają?
A po drugie powtarzam się dlatego, że nie wierzę tym łgarzom bo ktoś kto już tyle nakłamał może teraz mówić kolejne piękne słowa co to zrobi. Nie rozliczając się z przeszłymi kłamstwami nie można iść dalej, rozumiesz? Dlatego w dupę sobie można wsadzić te wszystkie banialuki PiSu na temat górnictwa bo to są kolejne puste słowa. Tak jak z komuchami się nie dyskutuje bo to zdrajcy Polski, tak jak z PO się nie dogada w kwestii polepszenia bytu Polaków bo oni wszystko chcą likwidować i oddawać w ręce zachodu tak i z PiSem, który ewidentnie jest częścią układanki nie można rozmawiać o górnictwie bo oni już swoje nakłamali i swoje cyrki naodpierdzielali.

Wiem, że Ciebie to boli jako fanatyka PiSu ale będę co jakiś czas o tym pisał z nadzieją, że wyrwiesz się z tego letargu o zaczniesz logicznie myśleć.

EDIT:

Cytat:
A KNP = PZPR vel SLD. Ci i ci liżą tą sama ruską dupę.
I taka właśnie z wami fanatykami gadka. Ja mu mówię, że PiS się sprzedaje dając kasę żydom, że dużo mówi, straszy, pod publiczkę POwców czy dziadów z PKWu a nic nie robi a ten mi z jakimś KNP wyjeżdża. Załóżmy, że masz rację z tym KNP, ok to jebane komuchy, tylko co z tego? Jak to wpływa na PiS? Że co, że jak KNP=PZPR to PiS mniej winny, to PiS może żydom kasy nie dał?
musicie w końcu się obudzić i wziąć parę rzeczy na klatę bo to, że nawyzywacie wszystkich naokoło to nie znaczy, że PiS jest ok. Taki ślepy fanatyzm to najgorsze co może być. Może do pewnego czasu jest to dobra postawa bo mieć fanatyczne zaplecze ludzi jest czymś dobrym na starcie dla danej partii, żeby się przebić w świecie wielkiej polityki. Ale z upływem czasu kiedy dana partia widać, że jest chuja warta to taki fanatyzm jest czymś najgorszym co może być. W oczy wam plują a wy udajecie, że deszcz pada. Jest to przykre bo to samo robi PO swoim wyborcom a ci na nich głosują. Wy się zachowujecie tak samo jak te lemingi a myślicie, że jesteście jakąś elitom.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 14.01.2015 o godz. 21:42.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.