Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.01.2015, 19:36
Cytat:
Szczególnie ten fragment mi się podoba. Rzeczywiście AS-iku, nic dodać nic ująć
Może chodziło o kurs pierwszej pomocy na tych osobach, które z przepicia umierają na Woodstocku?

Cytat:
Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, to kolejna okazja dla prawicy do bezpardonowych ataków na Jerzego Owsiaka
Przeczytałem jedno zdanie i już mi starczyło. O ile mi wiadomo to ta zasrana, nienawistna prawica jakoś nie wyzywa Owsiaka od faszysty, oszołoma itp tylko podaje dowody na jego legalne złodziejstwa i punktuje bezsens całej akcji zwanej WOŚP. To właśnie Jureczek bezpardonowo atakuje i wyzywa ludzi a jak przychodzi co do czego to sprawy w sądach przegrywa i nie chce pokazać papierów z przepływami pieniężnymi :(
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując