Ponieważ "grilowanie sołtysa" było dość popularną zabawą na "starym forum", dlatego pozwalam sobie na dalsze pociągnięcie tego wątku. Jeśli jednak obecni użytkownicy uznają że przestaje ich to śmieszyć temat oczywiście zamknę. Ale spróbujmy. A nuż
Cytat:
|
.... a raczej koncentrowałem się na rzeczowych dyskusjach co jak widać po moich archiwalnych postach nie było czczym gadaniem i mogę posiłkować się swoimi cytatami praktycznie na każdy temat z bieżącej polityki z ostatnich kilku lat.
|
W takim razie, ku uciesze użytkowników, fragmenty takiej "rzeczowej dyskusji" z Twoim udziałem (temat dotyczył udziału długu samorządów w całości długu publicznego, dla zainteresowanych całością wątek zaczyna się od strony 680)
sołtys pozuje
: "Widzisz tak to jest, że niektórzy nie mają chęci dyskutować z ekonomistami wykształconymi na podstawie wikipedii i zegara długu. Wybacz, ale jakieś poziomy są nieprzekraczalne, a dyskusja z aparatczykiem to już babranie się w gównie. "
sołtys zaczyna hamletyzować: "
Drozdowi odpowiedziałem, ale funkcjonariuszowi partyjnemu nie zamierzam, gdyż już wystarczająco długo bawiłem się w jego gierki i nawet jak będzie błagał na kolanach to nie ugnę się w tym zakresie"
wolfy doprowadza go do porządku: "
Wyjechałeś pozostałym od "domorosłych ekonomistów wykształconych na wikipedii" więc rozumiem, że wiesz na temat więcej. Skoro się powiedziało "A", warto byłoby powiedzieć "B", inaczej to zwykłe pieniactwo."
BBBudowniczy, po tym jak sołtys w końcu przedstawił swoją opinię: "
Jak dla mnie nokaut miesiąca. Kolego emj10, 9% to ani 33% (1/3) ani nawet 25% (1/4) i żadnym zaklinaniem i "pisowaniem" tego nie zmienisz. Twoja klęska jest tym większa, że jako pierwszy zaczałes kpic z oponentów będących rzekomo wychowanymi na wikipedii ekonomistami. Jak się okazało proste matematyczne wyliczenia brutalnie Cię zweryfikowały. Prawda jest arcyboleśnie prosta - liczba 9 nie mieści się w przedziale pomiędzy 25 a 33"
I "merytoryczne" podsumowanie sołtysa: "
Faktycznie moje hiper giga mega super przerośnięte ego to nic przy tym co prezentujesz od powrotu na służbę. Mimo to cieszę się, że jednak odzyskałeś angaż, bo temat wyjdzie dzięki temu z zapaści odkąd opuścili go wykwalifikowani pismacy, a dodatkowo jakaś kaska wpadnie, aby nie było zimno w kawalerce, nieprawdaż?"
Całość od strony 680. Polecam bo ubaw jest świetny
Cytat:
|
Od pisania farmazonów i bluzgania pamiętam, że zawsze byli inni, gdyż nie zdarzyło mi się nigdy użyć bluzga na tym forum nie licząc nazywania "trollem" tych co nimi faktycznie byli, albo "aparatczykami" tych, którzy jak z dyskusji wynikało do niej należeli
|
Jeśli tego u góry nie dość to jeszcze kilka szybkich cytatów:
"Mnie bawi pustostan jaki prezentujesz "niezmiennie" od lat w tym temacie, a kolejna dyskusja z pysiem będącym na równie niskim poziomie dała wyraz, że ani na jotę nie poszedłeś intelektualnie do przodu zostając na etapie kretynów, półinteligentów i ćwierćinteligentów, których niczym z rękawa wyciągasz jako oręż w swojej nieustannej donkiszoterii"
"
Drozd przecież nawet nie zakładałem, że można podejrzewać twoją osobę o myślenie, ani o wiedzę w tym temacie."
"
No nic naczelny wodzu mitomaństwa daleko mi do twojej osoby (…)Sądziłem, że tylko na jeden dzień dali odcinek forumowy w przydziale partyjnym, ale jednak się myliłem "