Wyświetl pojedynczy post
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.01.2015, 03:09
Widzę, że zaczyna wracać powoli stary, a może jeszcze trochę starszy wislak68

wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Coś mnie chyba ominęło. Od kiedy stałeś się kibicem Wisły?
Co to ma wspólnego z kibicowaniem? Przecież jak przystało na niedoszłego, a może przyszłego sołtysa chciałem przyjąć czym chata bogata po powrocie z dalekiej podróży

Pewnie doskonale pamiętasz jak chciałeś jednego usera postawić do pionu typową dla siebie anegdotką o czworakach. Już wtedy pomyślałem, że to pewnie jakieś wspomnienia z dzieciństwa, więc chciałem przypomnieć ten wiejski klimat, który ja dopiero zaczynam poznawać.

To że jesteś strasznie naiwny to fakt. Czego najlepszym przykładem jest pisanie o jakichś zadrach. Żeby
zacytować klasyka "znaj proporcje mocium Panie".
Coś nader często nadużywałeś zawsze tego cytatu, ale czuję po wpisach, że nadal taka nutka niepewności, żeby nie powiedzieć nieśmiałość występuje po takiej przerwie.

Nic mi nie wiadomo o czmychnięciu, natomiast jako najlepiej poinformowany człowiek we Wszechświecie zapewne wiesz lepiej. Jeśli chodzi natomiast o "dyskusje rodem z Onetu" to doskonale pamiętam że dość powszechnie to właśnie Ty byłeś odbierany na tym forum w ten sposób. I szczerze mówiąc nie zauważam aby, w Twoim przypadku, nastąpiła od tego czasu jakaś zmiana.
Wyjście po angielsku po poskarżeniu się na całą klasę u moderatorów pamiętam jak dziś. Był wtedy równie wietrzny zimowy dzień

Nie wiem jak byłem odbierany, natomiast pamiętam jak co rusz głaskałeś mnie po główce pisząc, że nie napisałbyś tego lepiej i znowu zgadzasz się w zupełności. Robiło mi się wtedy trochę niezręcznie, gdyż niby nie pisałem nic wielkiego, a teraz z tego zawsze się śmieję jak przypadkiem trafiam na podobny archiwalny wpis.

Natomiast odróżnieniu od Ciebie nie uczestniczyłem w pyskówkach rodem z remizy z szemranymi userami, w których wsławiłeś się przed opuszczeniem forum, a raczej koncentrowałem się na rzeczowych dyskusjach co jak widać po moich archiwalnych postach nie było czczym gadaniem i mogę posiłkować się swoimi cytatami praktycznie na każdy temat z bieżącej polityki z ostatnich kilku lat.

Zabawne że facet który zasłynął na tym forum głównie z pisania farmazonów i bluzgania na tych, którzy mieli z tego szczery ubaw, zaczyna się uważać za arbitra elegancji . Naprawdę sołtysie, zaczynasz tracić kontakt z rzeczywistością.
Od pisania farmazonów i bluzgania pamiętam, że zawsze byli inni, gdyż nie zdarzyło mi się nigdy użyć bluzga na tym forum nie licząc nazywania "trollem" tych co nimi faktycznie byli, albo "aparatczykami" tych, którzy jak z dyskusji wynikało do niej należeli. Przecież nie ma w tym nic zdrożnego, że przez partię chce ktoś sobie poprawić byt życiowy.

No tak. Jak na sołtysa to całkiem elegancko.
Dziękuję. Jak zwykle doceniam życzliwość.

To że nie wspominasz ich z "nostalgią" to zrozumiałe bo ubaw miało z Ciebie całe forum. To że chluby mi nie przynosi również. Bo w końcu co to za chluba obśmiewać mitomana.
Co do mitomaństwa to jak pamiętam o nie pierwszy raz oskarżyłem jednego jegomościa, który twierdził, że PiS nie miał alternatywy dla koalicji z LPR i SO co jak pokazały ostatnie lata i kilka wypowiedzi dotyczących rozmów PiS-u z PSL, które PSL oceniał raczej jako dyktat miałem wtedy stuprocentową rację.

Powiem więcej, jedna taka osoba urzęduje na tym forum przez cały ten czas.
A to nowina. Naśladowca przecież dostał glejt z przydziałem i stawił się posłusznie w zastępstwie

No tak. Składnia i interpunkcja miażdży. Rzeczywiście dramat. Gorszy nawet od dysleksji (przy okazji dzięki że rozumiesz)
Nie no przecież o takiej dysleksji trudno było zapomnieć, ale zawsze byłem w stanie zrozumieć, że ciężko z nią żyć.

Rzeczywiście. Wspólnie z kamikadze, yorkiem, szpeniem i im podobnymi bardzo ciężko pracowaliście nad "poziomem" tego forum. Szacun.
Raczej mało wspólnego miałem z całą trójcą i na palcach jednej ręki mogę policzyć dyskusje z nimi związane, no chyba że masz na myśli kilka stron rozmówek z kamikaze, gdzie obśmiewałem Korwina za jego historyczne pomysły rodem z piekła wzięte.

Jeśli poruszasz ten temat to, moim zdaniem, znacznie większe szanse na rewitalizację byłyby wtedy, gdyby kilku userów zrezygnowało ze swojego w nim uczestnictwa. Przez grzeczność nie będę wymieniał którzy .

Tak jak wspomniałem wcześniej, myślę że wystarczyłoby aby obciąć parę już istniejących.
Pewnie chciałeś zacząć od tego na literę K, ale przez grzeczność nie będę wymieniał, ani literował dalej

PS. No i byłoby tego tyle z cyklu nocne rozmówki Polaków. Można powiedzieć, że w końcu i jak za dawnych czasów
Ostatnio edytowane przez emj10 : 11.01.2015 o godz. 03:16.