Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.01.2015, 01:45
Cytat:
Chciałem przychylić nieba ile mogłem i zachować się po gospodarsku
Coś mnie chyba ominęło. Od kiedy stałeś się kibicem Wisły?
Cytat:
jak widzę zadry z przeszłości jednak dalej tkwią mocno, a ja naiwny myślałem, że czas leczy rany
To że jesteś strasznie naiwny to fakt. Czego najlepszym przykładem jest pisanie o jakichś zadrach. Żeby zacytować klasyka "znaj proporcje mocium Panie".
Cytat:
Pewnie doskonale pamiętasz swój pierwszy wylot z forum i czmychnięcie na przedwczesną pomostową emeryturę, gdy również prowadziłeś dyskusje rodem z Onetu
Nic mi nie wiadomo o czmychnięciu, natomiast jako najlepiej poinformowany człowiek we Wszechświecie zapewne wiesz lepiej. Jeśli chodzi natomiast o "dyskusje rodem z Onetu" to doskonale pamiętam że dość powszechnie to właśnie Ty byłeś odbierany na tym forum w ten sposób. I szczerze mówiąc nie zauważam aby, w Twoim przypadku, nastąpiła od tego czasu jakaś zmiana.
Cytat:
rzucając czasem na lewo i prawo inwektywami, w tym "idiotami" oraz podobnymi.
Zabawne że facet który zasłynął na tym forum głównie z pisania farmazonów i bluzgania na tych, którzy mieli z tego szczery ubaw, zaczyna się uważać za arbitra elegancji . Naprawdę sołtysie, zaczynasz tracić kontakt z rzeczywistością.
Cytat:
co wtedy ja tłumaczyłem sobie początkami swego indolencji starczej.
No tak. Jak na sołtysa to całkiem elegancko.
Cytat:
Zakładam, że wolałbyś nie pamiętać tego okresu, gdyż na pewno chluby o nie przyniósł i ja również nie wspominam tamtych utarczek słownych nostalgią.
To że nie wspominasz ich z "nostalgią" to zrozumiałe bo ubaw miało z Ciebie całe forum. To że chluby mi nie przynosi również. Bo w końcu co to za chluba obśmiewać mitomana.
Cytat:
Doskonale pewnie zdajesz sobie sprawę z tego (widziałem, że zaglądałeś na forum - już taki ze mnie szpieg ), że przez ostatnie 2 lata zmieniło się jeszcze wiele rzeczy na gorsze.
Zdecydowanie.Czego najlepszym przykładem jest fakt że facet z którego ubaw miało całe forum zaczyna wystawiać cenzurki innym.
Cytat:
Mimo wypadnięcia z forum Drozda niczym hydra wyrosły nowe głowy powielające jego styl brylowania
Powiem więcej, jedna taka osoba urzęduje na tym forum przez cały ten czas.
Cytat:
ani na składnię oraz interpunkcję czytanych postów, co jest o wiele gorsze od dysleksji, którą starałem się zrozumieć.
No tak. Składnia i interpunkcja miażdży. Rzeczywiście dramat. Gorszy nawet od dysleksji (przy okazji dzięki że rozumiesz)
Cytat:
Nie ukrywam, że przez te miesiące starałem się, żeby temat polityczny jeszcze jakoś trzymał poziom
Rzeczywiście. Wspólnie z kamikadze, yorkiem, szpeniem i im podobnymi bardzo ciężko pracowaliście nad "poziomem" tego forum. Szacun.
Cytat:
i wydaje mi się, że po powrocie kilku userów możne on odżyć na nowo
Jeśli poruszasz ten temat to, moim zdaniem, znacznie większe szanse na rewitalizację byłyby wtedy, gdyby kilku userów zrezygnowało ze swojego w nim uczestnictwa. Przez grzeczność nie będę wymieniał którzy .
Cytat:
Oczywiście jeśli tych głów hydr, zarówno bobciowych, jak i drozdowych nie będzie przybywać zanadto
Tak jak wspomniałem wcześniej, myślę że wystarczyłoby aby obciąć parę już istniejących.