Cytat:
|
Chciałem przychylić nieba ile mogłem i zachować się po gospodarsku
|
Coś mnie chyba ominęło. Od kiedy stałeś się kibicem Wisły

?
Cytat:
|
jak widzę zadry z przeszłości jednak dalej tkwią mocno, a ja naiwny myślałem, że czas leczy rany
|
To że jesteś strasznie naiwny to fakt. Czego najlepszym przykładem jest pisanie o jakichś zadrach. Żeby zacytować klasyka "znaj proporcje mocium Panie".
Cytat:
|
Pewnie doskonale pamiętasz swój pierwszy wylot z forum i czmychnięcie na przedwczesną pomostową emeryturę, gdy również prowadziłeś dyskusje rodem z Onetu
|
Nic mi nie wiadomo o czmychnięciu, natomiast jako najlepiej poinformowany człowiek we Wszechświecie zapewne wiesz lepiej. Jeśli chodzi natomiast o "dyskusje rodem z Onetu" to doskonale pamiętam że dość powszechnie to właśnie Ty byłeś odbierany na tym forum w ten sposób. I szczerze mówiąc nie zauważam aby, w Twoim przypadku, nastąpiła od tego czasu jakaś zmiana.
Cytat:
|
rzucając czasem na lewo i prawo inwektywami, w tym "idiotami" oraz podobnymi.
|
Zabawne że facet który zasłynął na tym forum głównie z pisania farmazonów i bluzgania na tych, którzy mieli z tego szczery ubaw, zaczyna się uważać za arbitra elegancji

. Naprawdę sołtysie, zaczynasz tracić kontakt z rzeczywistością.
Cytat:
|
co wtedy ja tłumaczyłem sobie początkami swego indolencji starczej.
|
No tak. Jak na sołtysa to całkiem elegancko.
Cytat:
|
Zakładam, że wolałbyś nie pamiętać tego okresu, gdyż na pewno chluby o nie przyniósł i ja również nie wspominam tamtych utarczek słownych nostalgią.
|
To że nie wspominasz ich z "nostalgią" to zrozumiałe bo ubaw miało z Ciebie całe forum. To że chluby mi nie przynosi również. Bo w końcu co to za chluba obśmiewać mitomana.
Cytat:
Doskonale pewnie zdajesz sobie sprawę z tego (widziałem, że zaglądałeś na forum - już taki ze mnie szpieg ), że przez ostatnie 2 lata zmieniło się jeszcze wiele rzeczy na gorsze.
|
Zdecydowanie.Czego najlepszym przykładem jest fakt że facet z którego ubaw miało całe forum zaczyna wystawiać cenzurki innym.
Cytat:
|
Mimo wypadnięcia z forum Drozda niczym hydra wyrosły nowe głowy powielające jego styl brylowania
|
Powiem więcej, jedna taka osoba urzęduje na tym forum przez cały ten czas.
Cytat:
|
ani na składnię oraz interpunkcję czytanych postów, co jest o wiele gorsze od dysleksji, którą starałem się zrozumieć.
|
No tak. Składnia i interpunkcja miażdży. Rzeczywiście dramat. Gorszy nawet od dysleksji (przy okazji dzięki że rozumiesz)
Cytat:
|
Nie ukrywam, że przez te miesiące starałem się, żeby temat polityczny jeszcze jakoś trzymał poziom
|
Rzeczywiście. Wspólnie z kamikadze, yorkiem, szpeniem i im podobnymi bardzo ciężko pracowaliście nad "poziomem" tego forum. Szacun.
Cytat:
|
i wydaje mi się, że po powrocie kilku userów możne on odżyć na nowo
|
Jeśli poruszasz ten temat to, moim zdaniem, znacznie większe szanse na rewitalizację byłyby wtedy, gdyby kilku userów zrezygnowało ze swojego w nim uczestnictwa. Przez grzeczność nie będę wymieniał którzy

.
Cytat:
|
Oczywiście jeśli tych głów hydr, zarówno bobciowych, jak i drozdowych nie będzie przybywać zanadto
|
Tak jak wspomniałem wcześniej, myślę że wystarczyłoby aby obciąć parę już istniejących.