Wyświetl pojedynczy post
Reserve
Senior Member

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.01.2015, 23:40
palikot napisał(a):Wyświetl post
2. A skąd ty wiesz, że to manipulacja A może między czasie wynikła chęć zostawienia Czerwińskiego w zarządznie o czym szersza opinia nie wie? Póki co nic się nie wyjaśniło a ty już wszystko wiesz! Może ty jesteś prawą ręką Bogusława, że ty wszystko wiesz?
3. A skąd wiesz, że to Gaszyński muru nie buduje? Jakie masz informacje o kontaktach SKWK z panem Gaszyńskim? Na jakiej podstawie wyciągasz takie wnioski? Na jakich przesłankach?
2. Z kwestii prawnych nie mógł zostać dłużej w zarządzie. Ponadto nie został zwolniony jak pisze SKWK, tylko wrócił do Rady Nadzorczej.
3. No to Gaszyński musiałby zatrudnić wszystkich murarzy w Krakowie żeby w okresie 2 dni taki mur zbudować

palikot napisał(a):Wyświetl post
Naprawdę skończcie już pisać o tym bo nie macie żadnego pojęcia o relacjach pan Gaszyński vs SKWK
No to oświeć mnie tutaj, czy na PW zamiast w....iać innych i trzymać to w tajemnicy - jeśli jestem w błędzie chętnie odszczekam wszystko co do tej pory pisałem A pranie brudnych pieniędzy? Mam nadzieję że to tylko nieudany żart

I na koniec - Nie czuję nienawiści do SKWK. Wręcz przeciwnie, uważam że jest Wiśle potrzebne, jednak teraz otwarcie z nimi się nie zgadzam

Odpowiedz cytując