serek.c2 napisał(a):

|
Dlaczego uważasz, że tak uważam?
|
serek.c2 napisał(a):
|
Rozumiem, że nie ma prawnej możliwości, by Czerwiński kiedykolwiek mógł być w zarządzie klubu?
|
Czerwiński na równi z Tobą (zakładam) i ze mna ma możliwość prawną bycia w zarządzie klubu. Wiesz to Ty ja i z dużym prawdopodobieństwem kazdy tutaj na forum. Co więcej wiekszość z nas czuje że niezdrowo jest gdy ktoś siebie sam nadzoruje. Dlatego oddelegowanie członka rady nadzorczej do zarządu jest ograniczone nie tylko czasowo ale i do do wyjatkowych sutuacj (do czasowego wykonywania czynności członków zarządu, którzy zostali odwołani, złożyli rezygnację albo z innych przyczyn nie mogą sprawować swoich czynności). Co więcej, gdy powoływany jest nowy zarząd, traci sens oddelegowanie. Dlatego wraz z nadejsciem Gaszyńskiego Czerwiński wrócił do RN.
I dalej uźródła::
SKWK napisał(a):
|
Szkoda, że postacie, które jako jedyne rozumiały problemy Wisły zostały zwolnione i odsunięte na boczny tor.
|
Wiec skorowiadomo że można zmienić skłąd RN i Czerwińskiego przesunąć do zarządu to chyba uważasz że obecnie jak i w przeszłości był w złym miejscu, cytując za skwk "został odsunięty na boczny tor".
Mylę się?
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA