[QUOTE=wislak68;1387150]
emj10 napisał(a):

Cieszymy się niezmiernie, a ja przyznam uczciwie, że naprawdę raduję się z tego powrotu, bo pomimo wielu utarczek uważam, że podniesie to znacząco poziom tego wątku.
Pozdrawiam i życzę miłego pisania 
Po takich życzeniach nie pozostaje mi nic innego niż zadeklarować że będę w pocie czoła pracował nad tym, aby "podnieść znacząco poziom tego wątku", tak pracowicie obniżany przez Ciebie i różnych takich kamikaze, yorków czy innych szpeniów. Howgh
|
ha, ha warszawiaczek kolejnemu Wiślakowi chciał wejść w tyłek a tu taki zonk

, widzę że niektórzy nie dają się łapać na "profesjonalizm, wiedzę na każdy temat i ustawianie się z wiatrem"warszawiaczka emj10
wiślak68 korwin zawsze był wentylem bezpieczeństwa rządzących od 25 lat z małymi przerwami kiedy rządził Premier Olszewski I Kaczyński , nic się nie zmieniło i nie zmieni jeżeli chodzi o niego , natomiast co do do baby w białym kitlu uważam że nie ma nic do gadania , wykonuje polecenia , niszczyć polskie górnictwo może tylko ktoś komu na tym kraju nie zależy , niech nikt mnie nie przekonuje o kosztach naszego górnictwa, bez względu na koszta trzeba go bronić za wszelką cenę, to "ostatki" naszego bezpieczeństwa energetycznego , Niemcy rozwijają swoje kopalnie podobnie jak było ze stoczniami ,rudy został krulem jewropy nie za darmo , najpierw zniszczył Polski przemysł a teraz będzie parł do euro , kopaczowa podobnie jak rudy to pionek ,wykonuje polecenia i tyle , mam nadzieję że górnicy staną na wysokości zadania i pokażą urbanoplatfusom i zeteselowcom ich miejsce w szeregu , to ostatnia grupa zawodowa w 3RP czyli neopeerelu którą na to stać