rafkur napisał(a):

1) To nie jest kwestia nienawiści. To zniesmaczenie.
2) Każdy ma prawo do własnego zdania tyle, że akurat dzisiaj nie da się w żaden racjonalny sposób tej sytuacji obronić.
3) Godzinę po opublikowaniu słynnego artykułu na stronie stowarzyszenia pojawiło się pod nim min 20 komentarzy z czego pewnie 18 było negatywnych. Po chwili wszystko zniknęło i zostały jakieś przesiane brednie. Przecież to działanie rodem z Korei Pn albo z wyborczej, które u każdego rozsądnego budzi tylko zniesmaczenie. Jeżeli w tej sytuacji znajdują się jeszcze obrońcy (w tym min Ty) to pojawia się pytanie komu i co olej z mózgu wytłacza. Rozumiem zażenowane milczenie ale obrona? W dodatku polegająca na obrażaniu innych?
|
Właśnie o to chodzi, że ja nie opowiadam się po żadnej stronie, bo nie mam żadnych do tego przesłanek, żeby mieć opinię na ten temat
Staram się być w zasadzie obiektywny. Jak ktoś potrafi czytać ze zrozumieniem, to widzi, że piszę o tym że SKWK napisało to w złej formie, ale to nie znaczy, żeby pomawiać ich o pranie brudnych pieniędzy o to, że chcą źle dla klubu, bo z tym nawet nie ma co dyskutować. Jeślli tego nie widzisz i uważam, że ja kogoś tutaj bronie popieram czy cokolwiek, to nie odpisuj mi więcej, bo szkoda czasu. Ja tylko apeluję o rozsądek i staram się niektórym użytkownikom rozwiewać wątpliwości. i tyle