Rustin napisał(a):

Dokładnie tak, popieram głównie dwa pierwsze zdania.
Co do mojej opinii, to SKWK przegięło już nie tyle artykułem, bo od pewnego czasu pojawia się tam takich "złotych myśli gimnazjalisty" coraz więcej, ale cenzurą na stronie. Wstrzymałem się od głosu tam, bo wiedziałem, że prędzej czy później argument "to przyjdź pod gniazdo" się pojawi, ale że komentarze tam będą wyglądały jak wolność słowa w Korei Północnej? Nawet do głowy mi to nie przyszło.
Oby Gaszyńskiemu dali popracować w spokoju, bo coś mi mówi, że gość może zniknąć tak samo szybko jak się pojawił i będzie ta mityczna IV liga.
|
No ale jak można się dziwić że cenzurują skoro można wejść tutaj na forum i zobaczyć, że połowa komentarzy tutaj jest do wyje.bania?

Przychodzi taki popier.doleniec mocny zza klawiatury i pisze o praniu brudnych pieniędzy... to jest wolność słowa?

Nie ma wolności słowa, szczególnie dla hien, które pojawiają się na forum raz na rok i są nadmiernie aktywni jak jest dyskusja o SKWK i piszą wiadome treści. Na żywo ich nie uświadczysz, bo te cymbały myślą, że kibicowanie opiera się na pisaniu na forum. Na mecze połowa nie chodzi jak nie więcej, na akademie pieniędzy nie wpłacą, na wyjazd nie pojadą, na spotkanie nie przyjdą. Ale srać się do SKWK pierwsi

Proponuje ocenzurować również ten temat, bo o wiele więcej szkodzi niż ten artykuł na SKWK
crazykaro - szkoda że nie zauważysz tumanie jaki potencjał wyciągają z TS-u przy bardzo ograniczonych środkach. Gdzie byli twoi "kibice" zarządzający klubem którzy zadłużyli TS i ostatnio S.A? Chcesz takich "kibiców" to sobie palancie szukaj takiego klubu gdzie są tacy "kibice" i nie szkaluj ludzi chamie.