Wyświetl pojedynczy post
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.01.2015, 16:12
Ze wszystkim jest różnie ,z Caritasem , WOŚP , Wyborczą, TV Republika , Terlikowskim , Owsiakiem....bla bla bla bla. Jedni lepsi drudzy gorsi, jedni dają, drudzy kradną. Jednym śmierdzi drugim pachnie.

My Polacy potrafimy robić tylko jedno zgodnie i skutecznie , ROBIĆ DRUGIEMU KOŁO DUPY . Zaciekle ,zapiekle ,do skutku. BEZINTERESOWNIE. Często bezpodstawnie.
Nie będę ,jak połowa forumowiczów zgrywał eksperta ,znawcę medycyny ,pediatrii ,ekonomi ,finansowania służby zdrowia ,zapodawał linkó i ekspertyz. Hoooja mnie to obchodzi mówiąc szczerze.
Kilkakrotnie w życiu niestety miałem styczność z sprzetami Orkiestry , pomogły ,jakby ich nie było ,może byłyby z caritasu albo z TVN albo od kowala ,. Nie wiem ,nie wnikam. Uważam to za pozytywną inicjatywę społeczną . Spory koszt ,mały zysk jest faktem.
W cholerę więcej kasy babcie i mamusie wysyłają do Torunia itd, itp.
Prosiłbym tylko o jedno ,macie dowody że Owsiak kradnie wyłudza ,oszukuje. TO WALCIE Z TYM PROSTO NA PSIARNIĘ> Na pewno niejeden oponent się ucieszy. Coroczny bełkot że ten cacy a tamten be.. jest dziecinny.

Tak ,zgadza się ,istnienie Orkiestry jest wstydem dla ministerstwa zdrowia , rządów wszelakich ,budżetów i mądrali.
Jeśli ktoś nie rozumie, w jakim klubie gra i dla kogo, to niech stąd lepiej odejdzie i nie zawraca głowy - mówi ostro były piłkarz "Białej Gwiazdy", MAREK MOTYKA
Odpowiedz cytując