Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.01.2015, 16:11
palikot napisał(a):Wyświetl post
Słuchaj jesteś na forum 8 lat... jak nie wiesz co się dzieje wokół twojego klubu, to ja cię nie będę uświadamiał. To, że ty o pewnych rzeczach nie wiesz, to nie znaczy, że one nie istnieją.

Naprawdę bądźmy poważni. Albo rozmawiajmy jak dorośli ludzie albo jak dzieci.
ć
Skoro oczekujesz bycia poważnym i rozmowy na poziomie, to dlaczego nie jesteś w stanie koledze wypunktować jaie to inicjatywy są/były/będą podejmowane przez SKWK.
Może on kibicuje dobrej grze w piłke i Wiśle Kraków S.A. i własnie poprzez niedoinformowanie nie wie jak działa SKWK. Może i by się nawet zapisał, ale jak ma to zrobić skoro dobitnie dajesz mu do zrozumienia ze jest gorszy sugerując ze nie wie co sie dzieje w klubie. A może jego to gówno obchodzi i dopiero trzeba go naprowadzić odpowiednio by zaczął sie tym jarać?

więc bądź poważny, wskaż mu co organizuje SKWK na stadionie i bedzie po temacie.

p.s. Jestem a w zasadzie byłem po stronie SKWK. Od czasu akcji z zapaśnikami do tego dziwnego listu ich akcje u mnie lecą na łeb na szyje....Pewnie kolega "Palikot" powie ze ma to w dupie (co bedzie stawianiem muru) zamiast starać się mnie przekonać do mej omyłki....
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując