Wyświetl pojedynczy post
element
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.01.2015, 15:38
Wit.Ek. napisał(a):Wyświetl post
Gdybym był Gaszyńskim odpowiedziałbym :
Szkoda, że nie udało nam się uzgodnić co każdy mógłby zrobić i wziąć odpowiedzialność za to, że to coś będzie robić. Jeśli Stowarzyszenie nie chce wspierać nas na przykład poprzez konsultacje naszych pomysłów, które mamy, które chcemy podejmować by mecze były jeszcze lepszym widowiskiem to cóż, żałuję. Będziemy kontaktować się z kibicami w inny sposób na przykład prowadząc badania wśród kibiców, którzy przyszli na stadion. Proszę pamiętać, że jesteśmy otwarci zawsze na współpracę ale współpracę polegającą na tym, że gotowi jesteśmy do szukania rozwiązań i podejmowania ustaleń za które później każdy ze współpracowników weźmie później odpowiedzialność. Współpracę wyobrażamy sobie na takich i tylko takich warunkach"

A jak niby mieli uzgodnić skoro Gaszyński nie spotkał się z SKWK? kwestie ( i wiele innych ) które wymieniłeś byłyby umówione właśnie na takim spotkaniu. Oto się cały czas rozchodzi.

Żadne badania itp nie przełozą się dobrą współpracę na linii kibice vs klub. Sorry, ale normalny kibic (niezrzeszony w Stowarzyszeniu) nie zajmie się wieloma sprawami, a SKWK tak i to z nim Gaszyński powinien dyskutować, a nie z ludzmi, którzy niczym się nie zajmą bo po prostu się na tym nie znają. Uważasz się za dobrego partnera do dyskusji z Gaszyńskim? bo ja osobiście nie. Ja tego nie ogarniam, nie udzwignę, nie zajmę się, tak samo jak Ty. SKWK jest od tego i to z nimi właśnie nowy prezes powinien prowadzić rozmowy.

Co z tego, żę on się spotka ot tak z kibicami.. przecież 90% z nich niczym się nie zajmie bo nie wiedzą jak, nie mają do tego narzędzi ani predyspozycji.
Ja się zaliczam do grona właśnie tych kibiców i uważam, że to nie ze mną, a z profesjonalistami powinien się spotkać, czyli oficjalnym Stowarzyszeniem, którzy znają realia i żyją klubem 24/h tak jak to jest w każdym normalnym klubie - czyli spotkania odbywają się ze Stowarzyszeniami Kibiców danego klubu, a nie z Piotrkiem i Marianem spod czwórki.

Czym szybciej to Gaszyński zrozumie tym lepiej.
Ostatnio edytowane przez element : 09.01.2015 o godz. 15:50.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując