wściekłe pięści węża napisał(a):

Nie przypisuj gościowi słów, które chciałbyś, żeby powiedział. Zaraz zrobisz z niego bohatera "wojny z SKWK".
|
Nie tak mnie zrozumiałeś jak napisałem czy chcialem napisać - facet ma swoją wizję, swoich doradców, był w stałym kontakcie z MM i myślę że na pewno, na podstawie wiedzy jaka posiada, ma swoją wizję współpracy ze stowarzyszeniem którą właśnie realizuje.
Zresztą dawno pisałem że dużym wyzwaniem i jednocześnie problemem dla Gaszyńskiego będzie współpraca z kibicami, co wydaje się potwierdzać zostawienie tej działki sobie:
Cytat:
|
Dodatkowo w ramach zarządu będę odpowiedzialny za kontakty z mediami, za kontakty z kibicami oraz oczywiście za kontakt z Radą Nadzorcza i właścicielem - kontynuował prezes klubu.
|
Co do mnie personalnie - nie jestem aż takim antagonista SKWK jak sie wydaje po wpisach. Zyczylbym sobie tylko aby zajeli sie tym co maja zapisane w statucie. Moim zdaniem skupienie się na swoich obowiązakch jest fundamentem sukcesu 'Nowej Wisły' a nie zacieśnianie współpracy stowarzyszenia z Klubem.
wściekłe pięści węża napisał(a):

|
Mam nadzieję, że Gaszyński jednak okaże się być ponad to...
|
Również.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA