dostuffca napisał(a):

|
Naprawdę uważasz, że to powinno być priorytetem prezesa klubu, gdy pierwszy mecz u siebie jest 21 lutego? Po pierwszym dniu pracy? No proszę Cię. Tak są to sprawy ważne. Nie, nie są to sprawy priorytetowe. I jakoś nie sądzę by spotkanie z "poczciwymi sympatykami" odciągnęło go od tematów priorytetowych. Ale jest dobrym posunięciem. A tekst - nawet jak ma jakieś tam siódme dno - od którego się ta aferka zaczęła jest głupi, źle napisany, jeszcze gorzej zredagowany i wypuszczony w najgorszym momencie. Plus zawiera kilka naprawdę ciekawych tez. Ale spoko. Niekumanci są niekumaci bo są nieogarnięci i nie zależy im na Wiśle.
|
Tak powinno być w pierwszej kolejności załatwione. Skoro ma czas na spotkania z sympatykami na marketingowe pogawędki, to z organizacją która zajmuje się wieloma bardzo niezauważalnymi na co dzień sprawami już nie ma czasu? Na SKWK piszą, że od listopada zabiegają o spotkanie, więc rozumiem ich zaniepokojenie.
Ja jako kibic Wisły, chcę wiedzieć, jakie stanowisko ma prezes w kwestii opraw, w kwestii zamykania stadionów, wolności na stadionie która jest dla mnie ważna i w wielu wielu innych kwestiach operacyjnych. Po to jest SKWK, żeby o tym rozmawiać i coś uzgadniać nie dla siebie a dla ciebie i dla mnie, bo potem wchodzisz i zastanawiasz się czemu 7 letnie dzieci są przeszukiwane jak terroryści, kto o to ma zadbać? Ty zadbasz nie. Właśnie. Nie będzie Gaszyński tego uzgadniał na spotkaniu z sympatykami, bądźmy poważni!
A co do formy tej treści na stronie stowarzyszenia podzielam zdanie, że jest ona źle napisana... bo lemingoza nie zastanawia się na pobudkami, dlatego racją jest że wygląda jakby pisała to jakaś baba przed okresem.
i skończmy już ten temat.