Wyświetl pojedynczy post
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.01.2015, 22:50
palikot napisał(a):Wyświetl post
i zaraz znowu wyjdą na wierzch jakieś brudy i się okaże jak z Bednarzem, że niektórzy będą w szoku, dystansu trochę a nie podpalacie się jak przedszkolaki na lizaka.
czekam z niecierpliwością na te brudy. Definitywnie nowy prezes w poniedziałek mógł s.......ić wszystko i trzeba było zastanawiać się czy aby na pewno nowe jest lepsze. W sumie dobrze, ze wtorek był dniem wolnym od pracy, bo by jeszcze upadłość ogłosił. Kredyty pobrał, albo coś na wnuczka wyłudził.

Problem z dupy. Temat z dupy.

Chłop jest w klubie jeden dzień. Zrobił jedną konferencję. I sprawił że minęły trzy miesiące i Czerwiński musiał wrócić do innego organu. Złoooo!

Jak już myślałem, że będzie dobrze, to nagle okazało się, że jest chujowo. Mój kraj. Taki piękny.

palikot napisał(a):Wyświetl post
Według mnie z tego cytatu wynika, że są ważniejsze że tak to nazwę: ustalenia operacyjne, które w pierwszej kolejności powinny być załatwione tj: uregulowana współpraca dot. opraw, wyjazdów, organizacji sektora C na meczach inicjatyw z dziećmi, być może z marketingiem itp. niż gadki poczciwych sympatyków/kibiców klubu z jego prezesem o tym, czy Semir podpiszę i czy bedom jakieś tronsfery z których gówno wynika
Naprawdę uważasz, że to powinno być priorytetem prezesa klubu, gdy pierwszy mecz u siebie jest 21 lutego? Po pierwszym dniu pracy? No proszę Cię. Tak są to sprawy ważne. Nie, nie są to sprawy priorytetowe. I jakoś nie sądzę by spotkanie z "poczciwymi sympatykami" odciągnęło go od tematów priorytetowych. Ale jest dobrym posunięciem. A tekst - nawet jak ma jakieś tam siódme dno - od którego się ta aferka zaczęła jest głupi, źle napisany, jeszcze gorzej zredagowany i wypuszczony w najgorszym momencie. Plus zawiera kilka naprawdę ciekawych tez. Ale spoko. Niekumanci są niekumaci bo są nieogarnięci i nie zależy im na Wiśle.
Ostatnio edytowane przez dostuffca : 08.01.2015 o godz. 22:56.

Odpowiedz cytując