Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.01.2015, 21:52
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Dobrze, że Ty nie ufasz w ciemno we wszystko co ukazuje się na stronie SKWK.
Swoją opinię już wyraziłem.

Dodam tylko, że ta cenzura... jest żenująca. .
No nie ufam w ciemno, tylko do jasnej cholery co się dzieje? chu*ja się dzieje a już afere kręcicie chu*ja wiedząc o sprawie... i zaraz znowu wyjdą na wierzch jakieś brudy i się okaże jak z Bednarzem, że niektórzy będą w szoku, dystansu trochę a nie podpalacie się jak przedszkolaki na lizaka.

no cenzura się przydaje, skoro większość ludzi ma problem z chłodną oceną sytuacji. Za Bednarza też pamiętam komentarze traktujące gościa jak zbawcę po obiecankach cacankach w postaci kłopotów bogactwa za rok czy jak to dalej szło...
nie podpalajcie się jak gównarzeria, ja rozumiem że panuje desperacja, bo sukcesów ostatnio mniej, ale chociaż postarajcie się poczekać co się wydarzy, bo aż płacz ogarnia człowieka jak czyta się niektóre wypociny o akcjach fejsbukowych użytkowników co zawsze obudzą się w momencie jak jest problem SKWK, tak to nie piszą wcale.

I żeby było jasne... Gaszyński może się z kibicami się spotykać co 2 tygodnie nawet, nie ma problemu...
ale z SKWK to organizacja coś i kogoś reprezentująca jednak, więc olewanie ich to nie jest dobra droga i nie mówię tego z pretensjami do prezesa, tylko, żeby była jasność. Powinien się spotkać i omówić szczegóły współpracy, bo to jest kwestia bardzo ważna.

PODSUMOWUJĄC SWOJE STANOWISKO:
1) Uważam, że SKWK może pewne sprawy załatwiać w bardziej dyplomatyczny sposób z uwagi na to, że większość jest jaka jest
2) Nie ufam bezgranicznie nikomu a zwłaszcza po cudackich konferencjach. Najpierw czyny potem oklaski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez palikot : 08.01.2015 o godz. 21:54.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując