OpEnTaNy napisał(a):

Ja proponuje zamilczec calej gimbazie i innym marzyciela zeby odpuscili sobie najezdzanie na SKWK bo ....a kto jak kto ale oni dla tego klubu i promocji jego zrobili wiecej niz 3 ostatnich prezesow... i maja prawo czuc sie zaniepokojeni bo znaja ten klub od srodka i widza jak cos jest nie tak a Wy skad mozecie to wiedziec ! Z forum? Z plotek ? pffff
|
Gimbaza to zaczęła wypisywać swoje oświadczenia na stronie stowarzyszenia.
Inaczej nie da się tego określić jak tekst rozkapryszonej 16-latki, w dodatku przeżywającym okres.Z każdym kolejnym oświadczeniem topnieje mój szacunek do nich.Jeszcze w sprawie konfliktu z Bednarzem starałem sie ich zrozumieć, ba wręcz ich broniłem w gronie znajomych.Po ostatnich dwóch wpisach można wnioskować że szykują sobie grunt pod kolejną wojenkę.Przypominam atak na Jankowskiego:
skwk napisał(a):
Czyli kilka słów komentarza do filmu promocyjnego.
Aby zachęcić kibiców Białej Gwiazdy do przybycia na stadion w sytuacji największego kryzysu w najnowszej historii Wisły SKWK i pracownicy TS Wisła wyszli z inicjatywą filmiku promocyjnego, który miałby rozreklamować mecz z Lechem Poznań. Niestety film pomimo umowy nie został wrzucony na oficjalną stronę naszego klubu.
Z tego miejsca zwracamy się z prośbą do Mirosława Jankowskiego-nowego wiceprezesa do spraw marketingu. Prośba dotyczy właściwie tylko jednej kwestii-wypełnienia przez tego Pana swoich obowiązków służbowych. Pan Jankowski podjął decyzję o zablokowaniu emisji filmu na stronie oficjalnej. Na szczęście nie udało mu się zablokować projekcji na telebimie przed meczem, bo i taki miał pomysł. O co właściwie poszło i co spowodowało taką reakcję Jankowskiego? Otóż nie spodobało się mu sformułowanie dotyczące zobowiązań Wisły wobec wierzycieli. Uważał, że takie sformułowanie szkodzi wizerunkowi spółki. Jesteśmy jednak innego zdania...
Nie możemy zapomnieć, o tym, że Wisła to ludzie, którzy tworzą atmosferę i historię tego klubu. Biała Gwiazda to nie korporacja, ale lata tradycji i legenda, która przetrwa nawet największe problemy. Dlatego właśnie odwracanie się od inicjatywy, która miała na celu tylko i wyłącznie wsparcie Wisły w trudnych chwilach jest ze strony wiceprezesa poważnym błędem, który powinien w porę zrozumieć, aby nie wywoływać konfliktów, które są nikomu nie potrzebne. A zwłaszcza wiślackiej rodzinie, która teraz powinna trzymać się razem.
Kibice Wisły od zawsze są siłą tego klubu. Nieumiejętność zrozumienia tego faktu przekreśla każdego działacza już na starcie. Mamy nadzieję, że współpraca od teraz będzie układać się pomyślnie, a Pan Jankowski więcej już podobnych błędów nie popełni. Ten filmik, w którym nie spodobało mu się jedno sformułowanie powinni zobaczyć wszyscy kibice Białej Gwiazdy. Toczy się walka o przetrwanie tego klubu, a zagrywki i metody korporacyjne nie mają tutaj racji bytu. O Wisłę będziemy walczyć każdego dnia i nigdy nie pozwolimy, aby nasz klub upadł. Czas aby zrozumiał to Mirosław Jankowski i odnalazł właściwa drogę wyjścia z problemów, które przechodzi Wisła.
Wielka Wisła Zawsze Razem!
|
Tym razem czuje że tłum za nimi nie pójdzie..