OpEnTaNy napisał(a):

Ja poprostu mam nadzieje ze tak jak wszyscy sobie tego zyczylismy w nowym roku CAŁA WISŁA ZAWSZE RAZEM!
A tu juz wszyscy obrazeni bo SKWK to bo tamto ... Dajcie spokój w końcu ...
Pisanie nie rozumiem tego ale jestem po tej stronie jest dopiero dziecinne pozyjemy zobaczymy narazie proponuje wrzucic na luz
|
Kto jest obrażony Ty, ja czy SKWK?
Nic nie wytłumaczyłeś tym wpisem, serio. Nie chcę się kłócić, ale wierzenie w ślepo we wszystko co poda SKWK nie jest dobrym pomysłem. Jak już wcześniej wspomniałem, nie daje minusa SKWK za całość działalności, bo naprawdę robią sporo dobrego dla Kibiców czy klubu, ale ustawianie się na pozycji urażonego ''pana'' na dzień dobry działalności nowego prezesa jest strzałem w kolano.
Widzisz, w moim odczuciu powinno się napisać coś mobilizującego do lepszego jutra, do pomocy klubowi. Jest to taka chwila gdzie naprawdę można zacząć budować solidne fundamenty do budowania lepszego jutra. Na miejscu prezesa zasiada osoba, która jest Wiślakiem, spędziła tutaj trochę czasu. Wątpię w to, że prezes Gaszyński postanowił się wypiąć na SKWK..
SKWK jako organizacja reprezentująca wszystkich lub większość kibiców powinna być partnerem do rozmów dla nowych władz. To od nich po części będzie zależało jak będą wyglądały trybuny. Reprezentowanie spraw kibiców to nie jest tylko ''złotówka od biletu'' czy ''akredytacja na cały stadion'' - to są też inne problemy, które należy rozwiązać. A teraz nadarza się ku temu znakomita okazja.
Wierzę w to, że po poniedziałkowym spotkaniu ze wszystkimi kibicami prezes spotka się również z SKWK, aby móc nawiązać z nimi realną współpracę oraz dialog, który pozwoli coś zmieniać na stadionie.