|
Mnie SKWK zaczęło wpieniać po pamiętnym meczu z Ruchem i ostrzelaniem stadionu racami i tym ich oświadczeniem jako odpowiedz wypowiedzi Bednarza po tamtym meczu. Co jak co ale nigdy nie uwierzę, że nie mieli pojęcia o tamtej akcji, może nie pobrudzili sobie rączek ale o akcji wiedzieli.
Również te wlepki i akcje z przesyłaniem zdjęć co wrzucali na facebooka „Czas pożegnać się z Bednarzem” uważałem za żałosne i dziecinne. Żeby nie było, też byłem za zwolnieniem Bednarza bo chłop nie powinien u nas nigdy pracować ale widocznie jak go do klubu zatrudniano, zawsze kojarzonego z L to nikomu ze Stowarzyszenia to nie przeszkadzało, a moim zdaniem powinno.
Teraz jeszcze dowalili tym swoim następnym śmiesznym oświadczeniem. Wychodzi na to, że każdy kibic Wisły spoza SKWK jest kibicem gorszym bo jak to tak pan prezes najpierw chce spotkać się ze wszystkimi a nie z samym wielkim zarządem Stowarzyszenia.
Smutne jest natomiast to, że jak SKWK ogłosi jakiś kolejny protest to 5 tys. Ludzi pójdzie za nimi jak stado baranów.
Nie uważam też, że SKWK to samo zło bo robią masę bardzo dobrych rzeczy ale ostatnio mam wrażenie, że się trochę pogubili, delikatnie mówiąc. A hasło „Cała Wisła zawsze razem” to dla nich najwidoczniej tylko same, puste słowa.
|