Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.01.2015, 13:06
Jestem bardzo zniesmaczony tym artykułem jaki pojawił się na stronie Stowarzyszenia.
W większości spraw popierałem SKWK, czy to podczas walki z Bednarzem, czy wcześniejszym protestem, teraz jestem zdecydowanie po przeciwnej stronie barykady.
Nie wiem i nie potrafię zrozumieć jaki jest cel tego tekstu?

Pan Robert Gaszyński jest prezesem Wisły od 5 stycznia, mam rozumieć, że miał przerwać swoją wcześniejszą pracę, porzucić poznawanie sytuacji Wisły od środka, przygotowania do konferencji byle tylko spotkać się z przedstawicielami SKWK. Dla mnie trochę niezrozumiałe. Pan Gaszyński wychodzi z inicjatywą spotkania ze WSZYSTKIMI kibicami Białej Gwiazdy. Chce poznać ich problemy, usłyszeć od nich co im się nie podoba, dlaczego na meczach jest niska frekwencja itp.

Pisanie o tym, że pozbyto się Tadeusza Czerwińskiego to jakieś nieporozumienie. Chciałbym przypomnieć że Tadeusz Czerwiński został oddelegowany na zarządu Wisły na okres 3 miesięcy.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując