sambo napisał(a):

|
Generalnie nie reaguje na takie posty ale w stosunku do emjota robisz to tak czesto ze juz nie wytrzymuje. Chlopie! Zrozum, ze ktos moze miec inne widzenie swiata niz Ty. Zaakceptuj to. Wyzywasz goscia, ktory ma rowniez inne widzenie swiata niz moje ale tak go wychowali, taka ma percepcje rzeczywistosci jest innym czlowiekiem niz ja czy Ty. Po prostu. Docen to ze jest kulturalny, rzeczowy i ciekawie toczy sie z nim dyskutuje. Wolisz poziom yorka? Bylo tu juz naprawde paru adwersarzy na poziomie i juz ich nie ma. Zostala garstka. Zupelnie nie potrzebne sa te epitety, czemu maja sluzyc ataki ad personam?. Szanujmy sie. To tak tylko pisze bez urazy kerim
|
dawaj to "moje wyzywanie" , warszawiaczek na tym forum rozmywa każdą dyskusje , w zależności od sytuacji jest urbanoplatfusem lub zeteselowcem , czasami nawet otrze się o komucha, udaje niezależnego i nikogo nie popierającego , jak pytasz ? to Ci odpowiem , tak wolę "poglądy" yorkusia bo chociaż z nimi się nie zgadzam nie udaje kogoś innego niż jest w rzeczywistości, jak doceniasz warszawiaczka Twoja sprawa i pozwól że będę miał inne zdanie i będę go punktował bardziej niż innych bo swoim zachowaniem i brakiem honoru na to zasługuje, na koniec nie sugeruj mi "wyzywania" czy "epitetów" bo takich nie znajdziesz , nazywam rzeczy po imieniu bez owijania w bawełnę , bez obaw nie czuje do Ciebie urazy , masz prawo do swojego zdania na ten temat i ja go szanuję