|
Nie wiem czemu, gdy pojawia się temat Owsiaka to zaraz musi zostać podany na tacy Rydzyk jako argument ad absurdum. Dobrze wiesz, że ja Rydzyka uznaję za szkodnika KK w Polsce i nie muszę podpierać się takimi przykładami, aby prowadzić dyskusję o Owsiaku.
Sytuacja z Owsiakiem jest na tą chwilę klarowna, gdyż jego wkład w polską służbę zdrowia to ledwie promil z kilkudziesięciu miliardów złotych rocznie przeznaczanych na ten cel, a oskarżenia względem Owsiaka są na tyle poważne, że trudno przejść obok zarzutów o malwersację kilku milionów złotych rocznie.
Teraz warto tez przytoczyc swieze oskarzenia Owsiaka postawione przez Tomasza Lipinskiego (tak, tego o hymnu PO o zbijanie fortun przez zespoly i kabarety na rzekomo charytatywnej imprezie. Kilka lat temu byl już podobny temat zwiazany z Doda, czy zespolem Feel, ale wtedy nie pociagnieto tej calej historii, bo Owsiak byl tematem tabu.
Yorkus jak widzisz dla mnie nie ma problemu, ze wyciagasz przykladowo Rydzyka z szafy, gdyz dla mnie, czyli osoby nie zarazonej lemingowa, ani moherowa herezja wolne myslenie jest podstawa co pozwala mi zarowno Owsiaka, jak tez Rydzyka oskarzac o przekrety.
Sorka za brak dalszych polskich znakow, ale zmogla mnie grypa od wczoraj i już tylko ostal mi się dzialajacy tablet bez spolszczenia.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 07.01.2015 o godz. 14:02.
|