Wyświetl pojedynczy post
york09
Banita

Od: 04.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.01.2015, 09:07
@domin_czyzyny Jak myślisz jakie urządzenie uratowało życie wyziębionego Adasia?
Powiedz to rodzicom Adasia że WOŚP jest be.
Cytat:
(...)- system opieki zdrowotnej nie pochyla się nad intensywną terapią noworodka. Robimy to my jako organizacja pozarządowa. Dowodem historia wyziębionego Adasia. Prof. Janusz Skalski przypomniał mi, gdy dzwoniłem z gratulacjami, że pierwsze płuco-serce (takie urządzenie, jakie uratowało życie Adasiowi), 23 lata temu kupiła Orkiestra. I to wyznaczyło standardy. Płuco-serce w Centrum Zdrowia Dziecka było wymieniane już pięć razy i zawsze przez nas.

Prof. Skalski powiedział mi przy okazji, że właśnie im się drugie płuco-serce zepsuło. Podjęliśmy decyzję, że przekażemy w darze szpitalowi nowe takie urządzenie. już je zamówiliśmy, będzie dostarczone za półtora miesiąca. Kupujemy je za pieniądze z zeszłego roku. Zawsze mamy rezerwę właśnie na takie zakupy. Decyduje o tym zarząd fundacji.
Dziwi mnie że kilka lat wcześniej Owsiak był polskim autorytetem.
A teraz prawicowe szczujnie ,marzące o kataklizmie, nie mogą strawić fenomenu Owsiaka.
Co się przez te kilka lat takiego wydarzyło!
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post

WOŚP, Owsiak, media i "autorytety" to symbole tego zdegenerowanego państwa.
Za czasów "kaczych rządów " też Owsiak grał i wtedy jakiego państwa to był symbol?
Ostatnio edytowane przez york09 : 07.01.2015 o godz. 09:10.
Odpowiedz cytując