Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.01.2015, 17:13
Co kogo paliwo obchodzi... mnie tam interesują bardziej działania PiSu, SLD i Palikmiotów w sprawie sfałszowania wyborów. Tak szczekali, tak mieli obalić PO i co? I jak zawsze gówno. Bo pogadają, pogadają, pofarmazonią przed kamerami i dalej jakoś każdy ważny temat się rozmywa.
A afera taśmowa?
Co oni mieli robić w sprawie tej afery i sfałszowanych wyborów? Jakieś wnioski składać, sądzić się? Gdzie te działania? Mają tyle kasy na działalność z pieniędzy podatników i nic nie robią. Gdyby w tym PiSie i innych partiach, które przekroczyły próg wyborczy byli uczciwi ludzie to by własną bronią zniszczyli ten system. Z kasy publicznej by rozwalili koryto. No ale wiadomo o co chodzi, wszystko cyrk, żeby jeden leming na drugiego pluł a tamci jak sobie żyli - życie jak w Madrycie - tak dalej mają.
Pozdrawiam armię PO, PiS i resztę rycerzy. Oby ten rok był przełomowy i znaczna część lemingów uświadomiła sobie, że jest dymana.

PS Macie jakiś kontakt z żydami z Izraela? Ciekawe jak sobie żyją za te "dotacje" comiesięczne z Polski przegłosowane przez PO-PiSy?
PS 2 Uściskajcie ode mnie Banderowców.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.