Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.01.2015, 22:13
Dla sPISkowców:
Od Stonogi:
Cytat:
Kochani Polacy.
Przed kilkoma laty miałem marzenie aby mój film Sejmowe Więzienie i wielki dramat jaki przeżyłem obejrzała jak największa ilość osób.
Było to marzenie pokazania wielu ludziom, co można zrobić z Człowiekiem w demokratycznym państwie prawa.
Chciałem aby moja historia była przestrogą dla tych wszystkich, którym się wydaje, że administracja państwowa RP jest przyzwoita.
Później jak idiota pozwoliłem wkręcić się w bieżącą politykę spotykając się z Panem Wiplerem i pozwalając się zaprosić na Marsz Niepodległości.Oczywiście był to wielki zaszczyt dla mnie ale również pozwolenie na zawłaszczenie mojej popularności społecznościowej.
Później wyprowadzałem rożne wnioski na podstawie osobistych rozmów z Panem Wiplerem i JKM a także ludźmi prawicy.
Jakiś czas temu najbliższy współpracownik JKM przybył do mojego biura i zaproponował przewrót w KNP.
Z tą wiadomością natychmiast udałem się do Pana Janusza-Korwin Mikkego i na spotkaniu w obecności syna Jacka,Przemka Wiplera poinformowałem ich o tym zdarzeniu.Dwa dni później P.Wipler opublikował moje zdjęcie z Grodzkim.
Po "chwili" pojawił się kandydat na prezydenta w osobie Pana Kowalskiego.Kilka minut po obwieszczeniu tego komunikatu zrezygnowałem zgodnie z zapowiedzią ze swego kandydowania, a Pan Kowalski w niewybrednym tekście wygłosił, co o mnie myśli.Później jeszcze jakiś profesorek od ojca Rydzyka przyrównał mnie do konfidenta stanu wojennego.
Wreszcie stałem się złem wypromowanym przez Piotra Tymochowicza oraz bliżej nieokreślonym agentem nieokreślonych służb specjalnych.
Przejechałem kawał Polski by się z Państwem spotkać i poznać.
Zobaczyłem jak wielka jest potrzeba na zmiany polityczne w Polsce ale już po kilku tygodniach gdy okazało się, że bez trudu mogę założyć partię polityczną cieszącą się szerokim poparciem społecznym stałem się wrogiem narodowym ludzi, którzy początkowo mnie popierali.
Uważam, że na polskiej scenie politycznej nie ma jeszcze ludzi gotowych na kompromis w imię dekomunizacji naszego życia publicznego.
Ogłaszam przeto, że zaprzestaję jakiejkolwiek działalności politycznej w Polsce, nie startuję w wyborach prezydenckich i w najbliższy czwartek cofnę wniosek o rejestrację partii.
Macie rację pisząc,że należy podchodzić do mnie z rezerwą bo jaki byłby ze mnie polityk skoro owa polityka sprowadzała by się do złamania słowa danego mojej Żonie po tym jak wytrwała w swej niedoli gdy mną poniewierano przewożąc z więzienia do więzienia.
Przyrzekłem Jej,że już nigdy nie zbliżę się do polityki , która zabrała nam lata młodości, zamordowała moją matkę i po części mnie samego.
Mam nadzieję, że uczciwi moralnie ludzie zrozumieją to co piszę.
Wszystkim Państwu, którzy wspierali mnie w dążeniu do realizacji celów politycznych serdecznie dziękuję.
Było dla mnie zaszczytem poznanie Was podczas naszych spotkań.
Zostaję pomiędzy Wami z tym, co kocham, a bardzo kocham ludzi i mimo, że czasami boli, zawsze chcę ich wspierać i im pomagać-na tym znam się najlepiej od urodzenia.
Zawsze i wszędzie będę wspierał Polaków i Polskę.
Przypadek?

Czy ktoś proponował popełnić im "samobójstwo"?

Może się okazać, że dzisiejszy ruch w KNP był najrozsądniejszym z możliwych!
Ostatnio edytowane przez palikot : 05.01.2015 o godz. 22:16.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰