Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.01.2015, 10:05
Czas pracy RM i SV to MP i sukcesy w europejskich pucharach i brak długów, te pojawiły się za Moskala, Probierza i Kulawika, czyli to efekt PMSzkol. i kiepskiej pracy JB rozwalającej zespół i klub w pył.. od demotywowania piłkarzy począwszy, poprzez psucie marki Wisły, na konflikcie z kibicami skończywszy.. Ci co podważają te fakty, piszą po prostu nieprawdę. Wydatki na pensje to tylko mała część korzyści pucharowych i transferowych. Mit o długach spowodowanych rzekomo kilkoma pensjami, to tylko wytłumaczenie na zamknięcie kurka finansowego przez właściciela, oraz wola odzyskania poniesionych przez ponad dekadę wydatków, ot klasyczny kozioł ofiarny ze strony bossa i jego propagandzisty, łysego legionisty, aby wyjaśnić, dlaczego sponsor nie jest już sponsorem, a jedynie właścicielem, który nie daje, a tylko zabiera .. mnie zawsze w tych bajeczkach o długach z 2010/11 roku interesuje co stało się z kasą z transferów Głowackiego, Brożków, Marcelo, Diaza .. czyli ile TeleFonika odebrała sobie tzw. „długu wewnętrznego”.. Druga rzecz, to czas pracy w klubie FS, gość w polskich realiach jest dobrym trenerem, nie zamierzam tego podważać, ale teza że mamy za jego czasów pod względem sportowego potencjału, „lata posuchy” ..to nonsens. W ostatnim okresie Wisła akurat potencjału nie traci, rzecz więc w tym aby zgodnie z nim była w ścisłej czołówce ligi, stąd tak jak pustą propagandą jest teza o tym iż kilka pensji zrujnowało nam klub, tak samo pustą propagandą jest pogląd iż celem Wisły powinna być tylko górna ósemka ligi.. Tyle w temacie co do przeszłości.

Czas na teraźniejszość..
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Mnie interesuje jedno skoro Jović ma kontrakt do końca czerwca a jego
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
wartość wynosi około 600 tys euro to jak ma już teraz trafić do nas ?
Bardzo dobre pytanie.. za ile ma on pojawić się w Wiśle, a raczej na co nas w końcu stać
Czekam na konferencje pana Gaszyńskiego o finansach Wisły i na oficjalne fakty, a nie mity transferowe.. wówczas będziemy wiedzieć, co dziej się naprawdę w klubie.. bo niektórzy już piszą o Petrescu i długiej liście transferów, w sytuacji gdy martwić to się powinniśmy o licencję na kolejny sezon.. , a może jednak już się martwić nie musimy..ja nie wiem, po prostu czekam.., a raczej oczekuje dobrych, ale sprawdzonych wiadomości.. Dziś jest jedna..dużo lepszy klimat w klubie i wokół niego na lepszą przyszłość.
Odpowiedz cytując