WhiteDoctor napisał(a):

to po co kilka razy Czerwińskiego z Niecieczy jeździł oglądać? kto Urygę ze ŚO na DP przeniósł i u kogo ten 20 letni Uryga momentami prezentował się lepiej niż dobrze, jeździł też na kadrę i w niej grał, a że kontuzja Stjepanovica? zawsze mógł ściągnąć jakiegoś 30latka z Burundi ale nie ściągnął tylko postawił na młodego
Zając prawdopodobnie zostanie w styczniu wypożyczony i zobaczymy co pokaże w dorosłej prawdziwej piłce bo jego co by nie powiedzieć krótkie występy zbyt obiecujące nie były
ten blokujący miejsce Brożek strzelił 10 bramek w tym sezonie tj 3 wynik w Ekstraklasie, a że momentami grał kupę? taki już jest nasz Paweł
|
Uryga zagral tylko dlatego ze juz nie mial kto- a Dudka byl rzucany na obronie, gdyby Stjepaniovic nie mial kontuzji lub kartek to Alan by nawet murawy nie powachal ( chyba ze na prawej obronie czasem) , a Zajaca mi zal bo chlopak w swoich rocznikach zdobyl wszystko co mogl , u Smudy gral minuty i niekoniecznie na szpicy- a nie mozna bylo chocby 1 polowy zagrac na 2 napastnikow z Pawlem ? albo z Mariuszem

nie twierdze ze Zajac to jakis diament- ale wole takie ryzyko niz Boguski ktory nie ma sily dokopac do bramki z 13 metrow albo Pawel Brozek , mam do Pawla mega sentyment i szacunek - ale niestety powinien on juz byc w klubie jak legenda - i wchodzic na koncowki jako dzoker albo cos, to ze strzeli 10 bramek to fakt- ale popatrz ile sytuacji zmarnowal, w ilu meczach byl praktycznie niewidoczny i bezproduktywny - tym bardziej ze gral niedoleczony i mogl sobie tylko zaszkodzic , Smuda mowil ze Zajac jest za chudy , watly, slaby fizycznie itp - a taki Boguski ? robic sztuczny wiatr to moze nawet nasz prawoskrzydlowy dzikus, pamietacie Frankowskiego ?/ a czy to bykl jakis kawal chlopa i mocarz

a kiedys nawet taki Dubicki

jesli to jest argument to niech Smuda od razu Hulka sprowadzi i bedzie OK- ....po prostu mi szkoda chlopaka, bo co prawda meczu live nie ogladalem nigdy - ale po jakis skrotach itp widac ze chlopak ma smykalke, taka pozytywna nonszalancje i bezczelnosc, i troche zimnej krwi - moze po prostu widzialem w nim ( albo chcialem zobaczyc) zarodek nowego Frankowskiego ....widzac w ilu meczach tej rundy Pawel byl niewidoczn i bezp[roduktywny to mysle ze warto bylo zaryzykowac i pozwolic chlopakowi zagrac na szpicy ataku