Wyświetl pojedynczy post
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.12.2014, 10:29
A na Wislaportal pojawil się kolejny gość który dużo pisze(zobaczymy co z tego będzie):

Cytat:
Wzajemnie życzę miłych, spokojnych i wesołych Świąt ! Sam chciałbym znać trochę więcej konkretów na tą chwile nic więcej nie udało mi się dowiedzieć poza tym że Dudka jest już po słowie z Lechem i w Wiśle szykują następcę, od Stycznia więcej szans ma dostawać Żemło. Semir zostanie na 99 %, Coca opłaci mu nie mały kontrakt który ma zostać podpisany na 3 lata. Niestety o tym sponsorze ze Szwajcarii nic mi nie wiadomo, wiem tylko że branża medyczna i Gaszyński ma z nimi dobre układy (podobno wcześniej już gdzieś razem współpracowali). W styczniu powinno się pojawić w Wiśle 4 nowych piłkarzy (3 już jest zaklepanych), jednego trzeba wykupić ale ponoć to kwestia czasu bo Wisła dogadała się z klubem. Wiem tylko tyle że transfer gotówkowy będzie z Ukrainy ale nic mi nie wiadomo na temat narodowości samego piłkarza, jednak na 100 % nie będzie to Polak. Pozostali piłkarze to 2 grajków z ligi portugalskiej którym kończą się kontrakty i Dziwniel któremu umowa z Ruchem wygasa za pół roku ale Wisła będzie negocjować warunki wcześniejszych przenosin zawodnika. Dostałem też info że Wisła negocjowała ze Starzyńskim ale ten odrzucił ofertę i powiedział że interesuje go tylko zagraniczny wyjazd. Podsumowując informacje których jestem pewien na 100 % i z których później możecie mnie rozliczyć to: 1.) Semir zostanie w Wiśle 2.) Będzie w styczniu sponsor na koszulki ze Szwajcarii (jaka firma jaka branża tego już na 100% nie podam) 3.) Dudka idzie do Lecha 4.) Dziwniel będzie grał w Wiśle 5.) Klub prawdopodobnie pożegna się z Gargułą i Sarkim - ten pierwszy ma być częścią wymiany na linii Ruch - Wisła a Sarki prawdopodobnie odejdzie do 2 ligi niemieckiej za nieznaczną kwotę. 6.) Wisła robi wszystko żeby rozwiązać kontrakt, pozbyć się Chaveza jednak póki co cisza w temacie a sam zawodnik nie ma zamieru rozwiązywać kontraktu, jeśli nie odejdzie będzie przeniesiony do rezerw.
Odpowiedz cytując