Gwiaździsty napisał(a):

|
Za to od Ciebie mieliśmy zalew filmików z noname-ami, kreowanie na nowego Zorro funkcjonariusza komunistycznych służb specjalnych - niejakiego Stonogi, którego lansowałeś przy byle okazji. Czyli spełniałes rolę użytecznego .......
|
Bo chciał tych waszych POPISowskoSLDowskich złodziei powsadzać do pierdla na długie lata i póki to będzie robił, to będę go tu wklejał i cytował
kerim1906 napisał(a):

ha, ha zadaniowiec emj 10 oznajmił że głosował na KNP i już jesteś jego fanem ? , poczytaj go dokładnie z tymi cyframi i tabelkami jak piszesz to się dowiesz że ma coś miłego dla każdego , a to dla zsl-u znajdzie ciepłe słowo a to urbanoplatfusy są cacy , powiem że w jednym jest stały , nienawidzi PIS-u , ale się nie dziwie bo jak pisał PIS go wydymał , im dłużej go czytam mam wrażenie że go naprawdę wydymał taka trauma , a co do nas Pisowców?, myślę że nie jesteśmy przeciwnikami KNP , mamy zbieżne cele, dążymy do nich innymi drogami , daruj sobie obrażanie i nie podpieraj się zadaniowcem , bo za chwilę dowiesz sie o sobie że jesteś trollem , pokemonem czy .../, ostatnie dwie strony pokazują dużą nerwowość aparatczyka, ciekawe dlaczego ?
|
No i to jest właśnie kolejny argument że wami można manipulować ile tylko wlezie.
Ja napisałem tylko i wyłącznie że w przeciwieństwie do was widzę u niego argumenty i logikę - nie oceniam czy dobrej treści czy złej. Napisałem tylko, że widzę argumenty i logikę. Ty wywnioskowałeś że jestem jego fanem.

I gdzie tu jest logika? Teraz się utwierdzam w przekonaniu, że mam rację.
I na tej podstawie co się dziwić, że wy nie rozumiecie jak np Korwin mówi, "że za Hitlera jego dziadek płacił kilka razy mniejsze podatki niż w III RP". Wasz wniosek to jest to, że wielbi Hitlera a nie to że chce przez to powiedzieć, że nasze państwo jest bandyckie

Albo to w czym Gwiaździsty wturował sobie, jak próbował przekonywać, że Korwin jest proputinowski gdy mówił, że "Putin mniej okrada swoich obywateli w podatkach, albo, że jest dobrym prezydentem dla swoich obywateli"
I nie kerimie. Jesteście przeciwnikami KNP. W założeniach programowych czy ideologicznych zdecydowanie bliżej wam do SLD czy PO niż do KNP. Ale to jest temat na merytoryczną analizę programową, niestety nie w tym temacie, bo nudno by mi się zrobiło i skończyłby mi się ubaw z głupoty co poniektórych