Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.12.2014, 19:26
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Odkąd CBA to policja?
A co te CBA robi? Inwigiluje lekarzy, bo tam, skrzynke wódki dostanie za szybsze badanie w państwowej służbie, a jak polscy politycy wyciągli 200 mln z Węglostalu i Colloseum to sprawy nikt nie podjął. Jak Kwaśniewski dom na lewo kupował sprawy nikt nie podjął, teraz jak wychodzi sprawa CIA sprawy nikt nie podejmuje.
Oni stworzyli aparat by znęcać się na narodowcach, kibicach(tak oni pisali ustawę o BIM), zwykłych ludziach i bogu ducha winnym Mirosławie G. TAK właśnie PIS. PO tylko to kontynuuje

Cytat:
Przecież w tej chwili mamy najwięcej w Europie podsłuchów i inwigilacji obywateli. Mógłbyś przypomnieć o co chodziło z tymi obciążeniami pracy oraz wzroście biurokracji?
Przecież mówię, że to kontynuacja
A z obciążeniami pracy chodziło mi o wzrost kosztów pracy i prowadzenia działalności.
Biurokracja to w sumie wynik Unijnego ustawodawstwa które przyjęło... PIS, ale dobrze wiesz, że i SLD i PO i PSL też by go przyjęło. Kontynuacja.

Cytat:
Kompletnie nie rozumiem jak można porównywać jakąkolwiek inną partę (nawet czerwoną zarazę) do tego czyraka toczącego aktualnie Polskę. Ku...a jak mam te 30 lat, to nie pamiętam tak przeraźliwie aroganckiej władzy. Trzeba po prostu być ślepym, albo być przez nich zatrudnionym, by tego nie widzieć...
Serio dla mnie czyrakiem jest system o który te partie dbają. A cynizm PO bierze się z bezczynności społeczeństwa, robią co chcą, bo mogą, bo widzą bierność. Każda władza w tym systemie postępowałaby tak samo, tak samo Ty ja i każdy z tych mądrali forumowych, bo nie ma nic prostszego jak golenie naiwniaków i frajerów. PIS ten system wspiera ba! Jeszcze ma wiele ciekawych pomysłów do rozszerzenia tego systemu.
Ostatnio edytowane przez palikot : 17.12.2014 o godz. 19:29.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰