Wyświetl pojedynczy post
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.12.2014, 18:37
Smuga napisał(a):Wyświetl post
kerim, po co toczysz jałowe spory z jakimś trollem, który i tak nic z tego nie zrozumie? Kiedyś już tutaj toczyła się dyskusja odnośnie działalności byłych członków PZPR i partii satelickich po 1989 r. A.D. 2014 każde środowisko polityczne w mniejszym lub większym stopni takich ludzi wokół siebie ma. Taka licytacja między zwolennikami KNP/RN, a PiS jest moim zdaniem bezsensowna, gdyż zamiast prowadzić do jakiś sensownych konkluzji tylko powoduje nowe podziały. Dalia Grybauskaitė obecna prezydent Litwy w swoim życiorysie ma członkostwo w komunistycznej KPZR. Pełniła tam jakieś kierownicze funkcje? Czy, to przeszkodziło jej w prezentowaniu propaństwowej postawy? To nie ona właśnie twardo postawiła się Rosji w przeciwieństwie do naszych postsolidarnościowych liderów Donka i Bronka?
masz rację , ale może ktoś to zrozumie, może nawet yorkuś , że liczy się człowiek , jeżeli za komuny nie pełnił "funkcji", był mniej lub bardziej szeregowym członkiem , i obecnie zachowuje się godnie to dla mnie nie ma to znaczenia że był w pzpr , nie zmienia to mojego poglądu że sld jako spadkobierca partii morderców czyli pzpr powinna być dawno zdelegalizowana, mało tego ona nie powinna powstać, na koniec jedna dygresja, według mnie yorkuś jest "niegrożny " ze swoimi wklejkami, przyjrzyj się warszawiaczkowi emj10 ,to jest "postać' ,alfa, omega wszystkowiedzący na każdy temat, imponuje tutaj niejednemu, ja uważam go za bardzo grożną postać , zawsze gotowy do rozmywania tematu,zawsze gotowy z materiałami na każdy temat ,czytam salon24, jest tam bardzo [podobna osoba ,ja się zdumiałem jak potrafił sprawdzać gdzie jeszcze piszę , na jakim forum? pytam / komu by sie chciało coś takiego robić, tracić czas, nic nie znalazł ,ale sam fakt szukania jest zastanawiający